Ett gott skratt 😊

Haha idag gjorde Maria min dag. Hon ringde nÀmligen efter att ha hittat en gammal text pÄ sin hÄrddisk. Texten var en personbeskrivning av 19 Äriga Hannah. Tanken var nog att texten skulle publiceras pÄ vÄr gemensamma blogg men tydligen hamnade den pÄ hÄrddisken istÀllet. Anyways den Àr ju vÀrd att publiceras sÄ hÀr kommer den dÄ...

Hannah Nilsson Ă€r en snĂ€ll, stirrig och flitig tjej pĂ„ snart 20 jordsnurr. Hannah Ă€r precis som mig, Malmöbo i grund och botten. Hon bor tillsammans med sina förĂ€ldrar och sin lillebror i det snobbiga Limhamn ;) Men vi fĂ„r sjĂ€lvklart inte glömma bort Olvon, Hannahs söte lille tollare. 

Hannah pluggar bioteknik i Lund, lite nördigt ;) och enligt mig tar det upp för mycket av hennes tid. SĂ„ nĂ€sta termin ska hon lĂ€sa halvtid, tummen upp för det! Som ni sĂ€kert redan listat ut sĂ„ kretsar mycket av hennes liv runt löpning (och mig sĂ„klart) haha. För er som inte visste det sĂ„ har Hannah en lĂ„Ă„Ă„Ă„ng hĂ€stbakgrund. Hon hade en egen hĂ€st som heter Blixten, men sorgligt nog bor han nu i SmĂ„lands skogar  Hannah brukar ha lite för mĂ„nga bollar i luften och tvingades tillslut vĂ€lja mellan hĂ€sten och löpningen. Jag tycker i alla fall att hon gjorde rĂ€tt beslut ;) Att Ă„ka till USA har alltid varirt Hannahs dröm dĂ„ hon vill slippa den elĂ€ndiga kylan vi har hĂ€r i Sverige. 

Andra viktiga fakta om Hannah Ă€r att hon har lĂ€st Harry Potter- böckerna alldeles för mĂ„nga gĂ„nger!! SĂ„ mĂ„nga gĂ„nger att alla ryggar pĂ„ böckerna Ă€r borta :O MĂ„ste bara tillĂ€gga att hon ogillar filmerna. 

NÄgot som kÀnnetecknar Hannah Àr att hon har svÄrt för att bestÀmma sig och nÀr hon vÀl tror att hon beslutat sig för en sak Àndrar hon sig igen och hÄller pÄ sÄdÀr ett tag ;)




Haha tur att man blir Ă€ldre, fast antar att det ligger lite sanning i en del av den hĂ€r  beskrivningen nu ocksĂ„ men förhoppningsvis lite mindre extrem 😉 






Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0