countdown

Nyss ätit 2 blåbärsmuffins till frukost nu är det snart dags för min nästsista macroekonomi lektion, snart är det äntligen över !!! 
Smile ;) 
 

YES

HA, hade bara ett fel på mitt political science test, och eftersom jag haft alla rätt på nästan alla prov + att jag gjorde ett extra credit arbete så slipper jag nu ta min final. Ett A bergat 4 kvar ;) 
 

Världens bästa !!!

Idag när jag kom hem efter träningen stod detta på bordet, sååå glad :) 
 
Älskar dig !!! 

Frustration !!!

Längdskidåkningen har börjat...men kan jag se det? NÄ, för jag är utomlands, förra året fixade jag så jag ändå kunde se det, men kändes inte värt det iår. Jag blir så ARG !!! ;) 
Nu  får jag läsa om alltsammans men det är inte samma sak :P Tur att jag kmr hem om tre veckor!!!
 
 
Det här går ju bara inte att vara utan ;) 
 
 

Wish I could be back in shape :P

Sitter i biblioteket och tkr synd om mig själv :P Jag blivit förkyld och har ont i halsen :/ Sitter här snörvlar och nyser så det står härliga till. Har iaf jobbat klart med min uppsats :) Ska snart skicka in den ska bara läsa igenom den först :) 
 

Thanksgiving

Igår var det thanksgiving, vi hade först trevlig middag innan vi bestämde oss för att ge oss ut och fightas med resten av det shoppingsugna amerikanska folket. Det var black friday vilket innebär att alla butiker säljer ut allt sjukt billigt och folket går bananas för att få de bästa dealarna ;) 
Vi åkte till en ny outlet här i Arlington som var superbra !!! Jättemysigt, så trött på att gå på mall, så skönt att kunna gå utomhus och gå in i butiker. :) Iaf jag tänkte ju inte handla jättemkt men en nyårsoutfit, ny handväska och en och annan julklapp blev det. NÖJD :)
Kom hem halv tre och sov till tolv idag. Nu ska jag fortsätta på mitt research paper om natural gas och olja, snaaark ;)  
 

Ett år !!

 Igår firade jag och världens bästa Pierre ett år ‹3 
 

Äckelpeckel :P

Nu har jag bloggtorka så lägger upp en bild på min tånagel som äntligen bestämde sig för att trilla av ;) 
Äckligt värre !! 
Nu ska jag snart iväg och köra mitt tredje pass för dagen dock blir det nog mest snack hehe Mac ‹3 forever :) 
 

Homecoming

Idag var det homecoming, vilket innebär att basketlaget har hemma match, det var jättemånga evenemang runt omkring och nytt publikrekord. Tyvärr förlorade laget men de spelade bra ändå och det var sjukt spännade :) Nu ska jag övertala Pierre om att vi ska se klart sagan om ringen ;) Imorgon är det träning som vanligt natti natti !!! 
Go UTA ;) 
 

Regionals update

Vanlig tråkmåndag, känner att det kanske är dags att bjuda på en uppdatering från helgen. Som ni kanske förstått gick det inget vidare. Efter halva loppet fick jag helt sjukt håll, kändes som om hela magen krampa. Så jag fick stanna. Tänkte gå av banan, men jag bröt ju förra året och ville inte göra de till en vana och dessutom blev jag då omsprungen av tjejer som jag var jämn med på banan förra våren. Sååå jag började springa igen och kände mig skitstark drog upp tempot...och så kom hållet tillbaka så jag fick stanna en gång till. Sen gav jag upp och jogga imål :P Men runt kom jag !!! och sjukast av allt är att jag ändå sprang snabbare än förra året, trotts två stopp. Nu tänker jag inte bry mig mer om det utan vara stolt över min säsong som gått sjukt bra!!! Efter två dagars säsongsvila taggar jag bana om två ynka månader drar de igång sen är det 1500 fokus som gäller, och det är ju ändå det som är det roligaste :) 
 Här har ni loppet, hehe jag är ju inte direkt med så mkt men bara så ni får se hur loppen går till här ;) Tkr det är så kul att alla alltid skriker relax, liksom inte helt lätt när det är trånga passager och många tjejer :P 
 

Watch more video of 2012 NCAA South Central Regional Cross Country Championships on flotrack.org

Dejt ‹3

Var på bio med Pierre igår och såg Skyfall, supermys ‹3 Vi var först och åt på cheese cake factory :)
 
Pierre var hungrig ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Regionals

Nyss pratat med Pierre på skype ‹3 nu ska jag snart sova för att vara förberedd på morgondagens utmaning, regionals. Mitt största mål blir att snygga till tiden från sist, motståndet kmr vara lite för tufft för att räkna med placering, men älskar tuffa lopp så det blir nice !!! 
Nu är det läggdags nattinatti ;) 
Glömde kameran så det fick bli en bild på mig och Gabi från Conference ist :) Bara vi två här, vi har ju inget lag i denna tävlingen, ganska lugnt och skönt måste jag säga :D 
 

SVT

Efter att de senaste dagarna fått lyssna på en massa inskränkta republikaner är det underbart att få höra SVTs valvaka. Till och med Mona Sahlin blir uthärdlig !!! 
Såhär ser Elin ut under valvakan ;) 
 

snart

Ikväll är det val...valvakan börjar kl6 och jag måste skriva ett paper om natural gas och olja i USA. Snaaaark :P 
I övermorgon åker vi förresten till regionals sista loppet för säsongen rätt skönt faktiskt !!! Och Om 5 och en halv vecka är jag back in Sweden lääängtar.
 
 

Longrun

Nyss sprungit långpass, i början av november, doesnt look like it, right ? ;) 
 
 
På tisdag är det val....
 
 
Då får vi hoppas att amerikanarna visar ngt slags vett, annars vet jag inte vad jag gör :P 

Coach

Här  http://www.utamavs.com/allaccess/?media=345900 kan ni lyssna på vår coach om killarnas vinst, han snackar även lite om oss tjejer ca 4.15 min om ni bara vill lyssna på det :) 
RSS 2.0