Nyköping

Kanske dags att uppdatera bloggen igen ;) Är just nu i Nyköping och njuter av att vara hemma igen. Imorgon bär det av hemåt och nästa vecka väntar en tuff träningsvecka :)
Inte mågna bilder på Pierres dator.
 
Min golfspelande man <3 

Hemfärd

Nu sitter jag här i mitt tomma rum och om nga timmar är det äntligen dags att åka hem. Det har varit en rolig termin, men ska bli så kul att komma hem !!! Hehe kunde inte sov så gick upp kl 4, typ 3 timmars sömn, bra där Hannah. Deckar nog gött på planet sen. Nu ska jag dammsuga klart det sista och ha möte med coach innan det är dags att bege sig till flygplatsen. 
Här har ni loppet förresten :) 
 
 

Number one !!!!

Aaaaahhh vann precis conference och persade med 4 sekunder :D Vann en spurtduell med nya perset 4.27.45. Kan fortfarande inte fatta det, nu blir det fest !!!! 
Elin tog lite bilder :) 
 
 

Video

Lång dag idag, springer inte förräns ikväll, så massa tid att döda :P 
Här är loppet från igår. Förstod ganska tidigt att jag skulle behöva vara topp 4 eftersom vi sprang så långsamt, så det var sjukt skönt när upploppet kom och jag insåg att det skulle gå vägen :D 
 
 

Final

Yey tog mig till final!!! Allt gick precis som jag ville, chill till sista varvet och sedan spurt sista 400. Hade tur som fick en smidig resa, andra heatet gick jättefort. Nu har jag precis kollat på Gabi som sprang super på 10000 och ska gå och lägga mig, supertaggad inför morgondagen !!!
Fick ta ett isbad efter racet, kallt !!!

Conference!!!

Äntligen klar med skolan!!! 
Idag springer jag försök i vår conference, 4.35 springer jag håll tummarna :) 
 
 

2 dagar kvar...

3 prov kvar, idag behöver jag verkligen påminna mig om det här... 
 

Plugg

Dagens träning blev framflyttad pga av ett footballgame. Så nu har jag precis påbörjat mitt ekonomie plugg. Känns bra när det i inledningen till kapitlet står... A word of warning: This topic is and technical. To be honest, one might even call it boring. Låter som om jag har ett par roliga timmar framför mig ;) 
 
 
 
Snart hemma, tkr det kan bli conference nu jag kan åka hem sen ;)

Såhär...

 
 
känner jag mig just nu. Klockan är halv tolv och jag har lååångt kvar innan jag är klar med min uppsats som ska in imorgonbitti kl 9. Men efter imorgon är jag klar med alla lektioner+assignment för den här terminen. På lördag börjar finals week (tentavecka) men slutprov i alla mina classer, 5 st. Kmr bli en lång vecka !!! Blir antagligen dåligt med uppdatering på bloggen. Dagen efter min sista final så springer jag försök på 1500m, ingen vila ingen ro ;) Nu ska jag fortsätta skriva min fantastiska uppsats, suck !! 

Musikalnörden har varit framme ;)

Tar en paus från pluggandet och lyssnar på massa svenska musikallåtar. Här kommer en av mina favoritlåtar med helen sjöholm ur ett utdrag från chess. 
 
 
 
PS. Gjorde 400ingar idag och det gick alldeles utmärkt, nu håller jag tummarna för att formen håller till conference !!! 
RSS 2.0