Speciellt tillägnat min kära mamma

Tamtadam

Här är mitt lopp, de visar mest kenyanskan som utklassade resten av oss och jag ligger ju långt bak i början. Men om ni orkar vänta tills slutet så kan ni se min tunga finish hehe :P Har blått linne och svarta shorts om ni inte har koll ;) 
 
 

Watch more video of 2012 Notre Dame Cross Country Invitational on flotrack.org

17.54

Jisses vad fort jag sprang. Helt kokko. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv hehe fick ha hjälp för att komma från målet :P Banan var tydligen kontrollmätt men det var helt perfekta förhållanden och supersnabbt underlag. Alla sprang skitsnabbt i början så jag kunde plocka folk allt eftersom svinnice. Men usch och fy för sista kilometern. Vill aldrig springa 5k på bana, det må gå fortare men fy vad dåligt man mår efter. Inte van vid långa race längre, längsta innan var ju 3.5k. Nästa lopp är 6k ajajaj säger jag. Nu ska jag somna med ett leende på läpparna God natt !! 
 
De 10 bästa fick varsin ryggsäck hehe jag var fortfarande helt excited över min tid :P 

Lagfoto

Caroline fotade hela laget på vår easyrun idag :) 
 

Notre Dame

Ha slapp både högklackat och klänning idag. De ändrade sig, tur det !!! Nu är jag superladdad för imorgon banan är typ supersnabb :D:D Synd bara att formen är sådär men ska springa tills det itne går mer imorgon så får vi se hur det går. Blir iaf en erfarenhet rikare !!! Riktig höjdardag idag :) 
 

EXITED

Imorgon åker vi till chicago !!! 
Vi måste vara uppklädda när vi åker och vi får inte ha jeans eller gympaskor. Och jag har bara converse och jeans/shorts. Får åka i klänning och högklackat. Lite overkill enligt mig. Knasregler de har här i USA. Förstår att de inte vill att folk ska åka i träningskläder, men en fin tröja räcker väl. Kmr ju dessutom vara kallt i Chicago. :P
Träningen denna veckan har gått SKIT, men är ändå supertaggad och hoppas kunna persa på 5000. Mitt pers är inte så bra så det blir lätt som en plätt i vilket fall tror jag :D 
 
Thanksgiving i Chicago förra året, vem vet var vi hamnar i år ? :D 

Just keep going

Efter en seg vecka blev det tillslut två bra pass nu i helgen. Nu är det dags att börja plugga och förbereda sig för veckans prov.
 

Nu jävlar ;)

Imorgon ska jag ha en presentation på engelskan. Om miljöfrågor, ska faktiskt bli väldigt intressant och ganska roligt faktiskt. Jag är trött på att höra amerikaner gaffla om hur dyr deras bensin är och hur det varma väderet bara är normala svängningar!!!
Al Gore ska få hjälpa mig att pränta in lite miljötänk hos amerikanerna.  
 
 
Btw jag hade bara ett fel på mit politikprov och 100% på min economyläxa, antar att vinden har vänt :D 

Volaren och trassel

Jisses vad mkt som händer hela tiden, har ju inte tid att hänga här så mkt :P Denna veckan kunde varit bättre kan jag säga. Började i måndags med att jag blev av med mina nycklar+mobil+id etc. Iaf så var det ngn snäll tjej som hittade den och hon var hard core och ringde hela min kontakt lista :P Fick tillbaka den men fick träna själv för missade själva träningen. Igår blev min fot värre(har en infekterad tå) och det satte säg väl i knäet så fick ont där också. Summa sumarium ingen hårdträning igår heller :P Men med lite voltaren har det löst sig och idag känner jag inget iaf :) Dessutom har jag en massa prov och inlämningar denna veckan :P Riktig höjdare !!! 
Men nu börjar allt falla på plats och jag ska bara ta mig igenom två dagar till sen är det helg :) 
Ett mindre problem är att jag nyss åt upp mitt sista russinpacket. Det innebär att mitt sockerförråd är totalslut, HJÄLP!!! Ska hitta en lösning imorgon ;) 
Långt inlägg om ingenting cred om ni orkade läsa :P 
 
När saker inte går på räls drömmer jag mig hit :) 

btw

Idag sprang jag 105min och avslutade sista milen på 6.45 fart(tror det är typ 4.10 fart) ganska bra tkr jag :D 
Såhär blev mitt rosterfoto.
 

Lite uppdatering

Nu har det allt varit lite lång bloggtorka här :P Har haft helt sjukt mkt att göra och när jag itne haft ngt att göra så har jag varit helt död. Igår hann jag tex. med 5 timmar i en buss, en tävling+2 träningspass, tvätta, plugga och se på film (eller typ 5 min av den innan jag somna). Nu har jag fått en del att göra i skolan också så det blir inte så mkt tid över. Igår gick det iaf bra, laget vann och jag slutade 2a, hade velat vinna menmen har grämt mig ett dygn nu så det är väl dags att släppa de :P Här är lite bilder...
 
Jätteäcklig spindel :P 
 
trötta tjejer innan start
 
Jag flätade johannas hår när vi väntade på starten
 
smile
 
I mål :) 

Trött, tröttare, tröttast !!!

 
Dags att bita ihop !! 

Julafton i september

Intensiv dag, har typ hunnit med allt och inget. Pluggat en massa, hjälpte Gabriela på lunchen och varit uppe på stadion och fått nya skor :D:D och tränat såklart !!! 
Nu ska jag äta lite sen åter till plugg, eller är lite sugen på en yogaclass som startar kl 6, men är inte säker på att jag orkar :P Tar det på torsdag ist ;) 
 
 
Woho nya spikes och snygga t-shirts :)
 
 
Och nya joggingdojjor :) Haha jag är förövrigt lindad om ena foten :P Fick skoskav när jag sprang med dem idag så när jag kom tillbaka bad jag om ett plåster, och plötsligt var det tre man där och jag fick både second skin, plåster och två olika sorter lindor haha och fick inte ens sätta på mig plåstret själv...only in america :P 
 
 
Dags att skrota de gamla trotjänarna. Kanske inte syns så bra på bilden men de har sett sina bästa dagar :P 
 
Jag fick förövrigt lämna en intervju idag till tidningen. Haha lite kul ändå men usch vad jobbigt att uttrycka sig och det var på telefon också och han ställde en massa konstiga frågor och jag bara ööööhh.

wohopido !!!

Bra dag idag, hade quiz i matte idag och det gick lätt och smidigt, sedan hade vi grupppresentation på engelskan och vår grupp var helt klart bäst, höhö det var jag som hade satt ihop presentationen sjukt nöjd !!! 
Nu har vi snart ett av mina favvohöstpass, tusingar :) 
Tack och hej leverpastej !!
 
 
Sliten värre elin lyckades fånga ett mindre smickrande ögonblick :P 

First cross country meet

Well, well då var första loppet avklarat. Nöjd är väl kommentaren, hade hoppats kunna springa lite fortare och få lite mer flyt. Ist kändes det som om jag inte riktigt kom in i loppet och trotts att det kändes bra så började det aldrig riktigt rulla på. Känner mig i form men antar att jag måste jobba lite till om jag vill kunna få riktigt bra tider, som tur är så har jag 8a veckor kvar till conference. 
Hade min alldeles egna super fotograf på plats :D 
 
Innan loppet, jösses vad kort jag är...eller är alla andra väldigt långa :P 
 
Stride innan start 
 
Ready to go 
 
Starten
 
Halvvägs, haha usch vad jag ser trött ut :P 
 
Coach hejade på, kanske inte syns på denna bilden men han har en fantastisk hejarteknik som tyvärr oftast har effekten att man börjar skratta ist för att springa snabbare :P 
 
Killarna sprang superbra och hade top 5 i hela tävlingen :) 

Let´s get this cross country season started!!!!

Helg

Äntligen helg!!!
Har precis kommit hem efter ett grupparbete med min engelskgrupp. Hata grupparbeten, antar att jag måste ha ngn form av sammarbetssvårigheter för jag blir grymt irriterad när folk inte är effektiva. Det gör mig galen !!! 
Anywaysss vääääldigt glad att det är helg och det är ju en spännande sådann också med race. :) Ikväll är det lagmiddag sedan bums isäng, då loppet går redan kl 8 imorgon :S 
Wish me luck !!!!
Hehe om ngn inte har tid att både laga mat och träna så kan man ju alltid kombinera !!! 
 

Dojjor !!!!

Btw idag fick jag nya skor. Sjukt nice, men vi ska ju egentligen ha adidas, så kmr inte få springa i dem så länge. Så dumt egentligen ett par skor för ett lopp, bara för att adidasskorna var slut hos tillverkaren. Jag gillar dock verkligen dessa och är sjukt pepp inför helgen även om kroppen känns lite mörbultad efter all träning. :P 
Nu är det dags att plugga ett tag innan träningen :) 
 
 

USAvalet

Har nördat in mig fullständigt på USAvalet. Kmr bli så obehagligt jämt. Just nu är det democratic congress i Charlotte och igår pratade Bill Clinton. Ikväll är det självaste Obamas tur och jag tänkte bänka mig framför datorn :) 
Om ngn känner för att läsa in sig lite på ämnet kan man göra det här
http://www.realclearpolitics.com/?state=nwa 
eller här
http://www.gallup.com/home.aspx
 
 

Trött

Aaaah så pinsamt :P Vi hade morgonträning med backpass kl 6 imorse. Jag hade satt kl på 5.20, tror ni den ringde ??? Nope. 5.50 vaknar jag av att Eric ringer min mobil och undrar var jag är ngnstans...en halvtimme senare står jag uppvärmd och redo för backar. Usch vad pinsamt att komma försent och blöööö på morgonpass. Nu är jag svintrött och sitter och väntar på engelskan som börjar om tio min, sen ska ajg hem och sova !!!! 
Sugen på godis :P 
 

Just another regular day !!!

Sitter och räknar matte, och skriver engelskauppsats. Snart är det träning whoopido !!!! 
 

Morgonträning check

Dagens morgonträning är över, nu är det snart dags för skola och ekonomi. Men först ska jag överväga att ta en dusch ;) 
Såhär såg jag ut när jag och Anna åt glass i somras. Tydligen var det värt att fotas ;) 
 

Stora beklagardagen ;)

Vilken tråkig dag det har varit, bara massa tråkgrejer att göra hela dagen :P Nu är det snart dags för träning, trodde det var lugn disans men det var tydligen intervaller, dessutom har jag fått stopp i min toa och receptionen har stängt för dagen blöööööö!!!!
Trodde det var distans så här har ni min lunch :P 
 

Pluggdag imorgon

Det var trevligt hos coach men tog mkt längre tid än vad vi tänkt oss. Så nu är jag för trött för att både träna och plugga. Coach och Lisa är så snälla, de hade gjort en massa hamburgare, grillat korv och gjort brownies till hela laget, vilket jobb liksom !!!
Har dock nyss gjort en att göra lista för imorgon. ska snart gå och lägga mig så jag orkar imorgon. 
nattinatt !!!
 
 

Shopping

Snabbt inlägg, snart ska vi hem till coach och hans fru Lisa och äta middag. Idag har det förutom träning varit en heldag med shopping. Hittade nästan allt jag ville ha (och lite till) förutom en skolväska. Men har ju gått och kikat på en på vår campusbookstore så det löser sig nog :) 
 

God kväll

Nu ska jag snart leta upp Pierre sen ska jag sova, helt död. Imorgon blir en ny intensiv dag förhoppningsvis med shopping och middag hos coach eventuellt lite läxor också det behövs !!!!
Här är bilder från dagens äventyr :) 
 
 

Intensiv dag !!!!

Helt slut efter en heldag på vattenlandet, Hurricane Harbor. Lägger upp bilder senare nu ska jag sova :) Är förövrigt med på en poster för cross countrylaget som visar alla våra tävlingsdaturm i höst. 
 
RSS 2.0