Hittegods

Sjukt effektiv dag idag. Har hunnit med att införskaffa nya dojor och göra klart en massa i skolan :) som om inte det var allt går träningen apbra just nu !!!
Haha kolla vad vi hittade bakom vår torktumlare idag...hoppas den inte tillhörde killen som sov i min säng innan mig :S


Sovdags big time !!!

Nu är vi hemma :) Har inte gjort särskilt mkt sedan vi kom tillbaka, bara gjort det jag absolut måste i skolväg. Sedan har det blivit lite solande och viloläge ;) 
Maria kom för en stund sedan tillbaka från Boston så alla är samlade. Dags att sova och börja ny vecka, två veckor kvar till springbreak, det går fort nu !!! 
Hittade lite bilder på fb :) 
 

3k och nu bär det av hemåt

Idag var inte en lika bra dag, jag är nöjd, men det var inte riktigt vad jag hoppas på. Jag sprang precis som jag ville men det där lilla extra fanns inte. Var helt slut och det tog tvärstopp. Men kom ändå undan med hedern i behåll ;) 
Nu blir det fullt fokus på utomhussäsongen. 3 veckor, ahhhh kan inte vänta!!!!!! 
Nu ska det köttas 1000ingar och temporuns till jag inte kan stå upp, men först en skön natts sömn på hilton. Hehe kompressionstrumporna har åkt på för usch vad ont jag har i mina ben :P 
Hörs när vi är tillbaka i Arlington :)
Caroline tog ett foto på oss, fasansfullt snygga ;) 
 

Lycka !!!

Vilken känsla!!! 
Igår gjorde jag ett av de bästa loppen jag någonsin gjort. Tiden var kanske inte den bästa men taktiskt kunde det inte bli bättre. Körde sista sträckan på DMR (stafett), och när jag fick pinnen så var det ett ganska stort gapp fram till 3e och 4e platsen. Jag var HELT hög på adrenalin och började sprinta ikapp tjejerna framför. Sakta men säkert tog jag mig ikapp och förbi, så jädra nice. Och det är inte vilka tjejer som helst att springa förbi utan starka tjejer som sprungit superbra. Lite synd att tiden inte blev så bra, kändes som om jag sprang assnabbt, men så går det när man sprintöppnar på 1600ms höjd ;) 
Detta var dessutom sista eventet för dagen så alla var där och skrek och heja, helt galet vilken kick det var, så glad att jag fick springa. Nu hänger jag på hotelrummet och laddar om för 3000, wish me luck !!! 
 
 

Nu kör vi !!!

Det duggar inte precis tätt mellan inläggen här dirket, men så kan det vara ibland. Nu är jag i Albuquerque (ok jag erkänner, kollade upp stavningen), staden som för mig är mest känd från High school musical. Om typ 2 och en halv timme ska jag springa milen i DMRn (Distance medley relay). Ska bli väldigt intressant, och kul att tävla, har ju väntat en hel dag nu, loppet går (7.45pm) så har ju dödat ett antal timmar. Ska inte klaga, har det alldeles utmärkt här i min Hilton säng ;) 

Update ;)

Nu har det gått ett tag sedan sist, här är det full rulle hela tiden, jag hinner ju knappt sova nu förtiden ;) Härrom dagen fyllde jag år och hade en superbra födelsedag, som avslutades på resturang, och jag fick gratis efterrätt, bättre blir det inte !!!! 
Sedan har jag umgåtts en del med mina kära vänner accounting och micro economi, britisk litteratur har också fått vara med på ett hörn. Och nu är det snart dags för säsongsavslutning för inomhussäsongen. Sjukt vad tiden går fort. Blir väl ganska tuft att åstadkomma ngt fantastiskt på conference, men ska göra mitt allra bästa och det ska bli kul, jag ÄLSKAR att tävla. 
Ser nästan ännu mer fram emot nästa vecka, då börjar uppbyggnaden igen, sen är det tre veckors hårdkörning, innan det är dags för utomhussäsongen och då är det dags att skörda frukten efter ett helt års hårt arbete. Ahhhhh so exited, kan inte vänta på att få springa 1500 på UTAs hemma tävling igen, bara typ 3 och en halv vecka kvar !!!! 
Nu ska jag packa, ska upp 6 imorgonbitti, ve och fasa ;) 
Bild från resturangen i måndags, man kan även se resterna av efterrätten där de hade skrivit happy birthday, har fler bilder av den på marias telefon så ni får se dem en annan dag, men snodde denna från Marias blogg iaf ;) 
 

Pers och ett par tankar från en 22 åring ;)

Nu borde jag egentligen skriva på min litterära anays av en artikel från 1800talet som behandlar kvinnors ställning under denna tidsepok. Inte särskillt intresant, desstu mer intresant tycker jag då att det är att berätta för er att jag persade igår. Kanske inte en jättebedrift då det är på en sträcka som jag bara sprungit en handfull gånger, men dock pers. Och om man konverterar och räknar lite så hamnar man på en tid runt vad jag gjorde på 1500 som bäst förra året. Inte så illa med tanke på att jag har en bit till toppform :D Mkt nöjd !!! 
Dock var det väldigt störigt, för arrangörerna räknade fel på varven, så när vi gick imål så trodde jag att jag skulle springa 200m till. Därför uteblev spurt, så vem vet, hade kanske kunnat bli ännu lite fortare. 
:) 
 
Av någon anledning får jag inte in klippet här, men ni kan se loppet i filen nedan :) ...
 
http://www.youtube.com/watch?v=os-zsKPt16U&list=UUWIt6Eh4wDwZ2G2SWjMM_zw&index=1
 
Imorgon fyller jag 22(eller är redan 22 i Sverige). Ganska fräsig ålder ändå, liksom 2 tvåor i rad. Sist det var så var ju när man var 11 och det var ju ett tag sedan. Nästa gång är vid 33 och det är som tur är långt dit ;)
Enda haken med 22 är att jag känner mig mer som 11. Undrar om jag känner mig som 22 vid 33 :P Well well, fotona nedan visar min psykiska ålder :D
 
Lite guidning till bilderna nedan, 1 storstädning i stallet, 2 min och elias fantastiska trähäst, 3 Disneyland i Paris ett fantastiskt ställe när man är 11 aka 22 ;) 
 
 

Knäuppdatering

Mkt bättre dag idag, t.o.m. knäet mår bättre när huvudet är med ;) Har kört med ett knäskydd som ska hålla knäet på plats, och det hade funkat jättebra om inte det var för att jag ist får kramp i låret och vaden eftersom det blir klumpigare att springa med. Så ska bara köra med de när jag har lite kortare pass. Imorgon ska jag få lite rehabövningar, så får vi hoppas att det blir bättre snart!!! Har ju harft ont i en och en halv månad nu så börjar bli lite småsegt :P 
Ser iaf väldigt mkt fram emot att få springa i helgen, coach ville egentligen inte skicka så många men eftersom jag sprang så skräpigt sist så får jag en chans till, det är jag väldigt glad för och ska ta tillvara på den !!! 
Dags att avsluta allt plugg, morgonträning 6.30 så det blir sängen tidigt :) 
Har inget nytt i bildväg att erbjuda så får bli en gammal på mig och caroline :) 
 
 

Godnatt !!

Trött på mina ilandsproblem, ett jobbigt knä och ett misslyckat prov, har privilegiet att inte ha värre problem, så därför tänker jag gräva ner mig lite idag, återkommer imorgon med nya krafter !! 
 

Happy girl

Idag på träningen kändes allt så lätt, körde först med vanliga skor och då gick de sådär, men sen på de sista två loppen satte jag på mig spikskorna, och svoch sa de :P Är verkligen helt tillbaka efter allt förkylningsklydd, nästa vecka ska jag förhoppningsvis få springa milen helt back on track :D Nu har vi haft country kariooke (stavning?) kväll hos danielle och johanna, innan dess var jag instängd i bibblan i över 5 timmar. Dags att sova nu, imorgon är det dags för långpass och mer plugg, nattinatt :) 
Såhär ser jag ut på morgonen när jag äter gröt innan skolan hehe måste nog öva på poserna lite ;) 

Saknar mitt monster !!!!

 

Pratar med Pierre <3

GRATTIS Världens bästa mamma

På födelsedagen, hoppas du firar med massor av tårta !!!! 
 
RSS 2.0