Mkt att komma ihåg

Aaah har ju glömt att uppdatera här ju !!! Svårt att komma ihåg när det är fint väder. Igår var det släktmiddag och idag har jag hunnit med ett grymt träningspass, ett dopp i min minipool och mys hos Frida ikväll :)

Skoköp

Hjälpt pappsen att hitta nya löpardojjor, och nu är det dags för lite solande innan träningen drar igång.
Det blev tillslut ett par salvation, fast vita :) 
 

Äntligen kom solen fram

Bra dag för solning :)

Så var det de här med ...

Instagram, det gör mig galen :p fattar ingenting men det kmr hoppas jag :p

Whooopidoooo

Nu kan jag infoga bilder från ipaden, blogg.se har äntligen fixat sin app, eller det kanske var ett tag sedan, men jag har ju inte bloggat på ett tag så har inte märkt det. Meeen nu, kan jag både uppdatera och lägga in bilder från min kära ipad. Nu är bara problemet att jag inte har så många bilder men det går ju att lösa :) Hehe nu får ni stå ut med en massa egobilder bara för att jag kan :)

Hundpassare imorgon :)

Alla dagens måsten är gjorda, nu sitter jag här och filosoferar. Blir nästan trött på mig själv när jag har förmkt tid över för att tänka. Alla tankar bara hamnar huller om buller och hela tänkandet är helt värdelöst :P 
Innan idag var Frida, Anton och Leo över, för jag ska passa Leo imorgon så vi var tvugna att kolla så de gick ihop, men det gick superbra :D 
 
 
Pusselipuss

Ny dag nya tag

Ligger i sängen med datorn i knäet, sköööönt :) Idag står massa städning och två träningspass på schemat. Börjar bli dags att ge sig ut och det ser banne mig ut som om det skulle kunna vara fint väder idag också !!! 
Anledningen till städning är att mitt rum här hemma börjar få alldeles förmånga likheter med mitt rum i USA ...

Hemma

Död efter en lång dag på jobbet, och givetvis ska det vara fint väder den ända dagen man jobbar :P 

En bra fredagskväll

Snart läggdags efter en sjukt mysig kväll med Frida som var här, grillning och friidrott stod på schemat :) Träffade Linda igår och Frida idag, tur att man har så bra kompisar !!! Imorgon väntar jobb i Lund, så nu är det bara att stänga ner. Sov gott !!
Mkt roligt har vi hunnit med bland annat nyår förra året :) 

Seg dag

Idag har det segats ngt fruktansvärt har inte fått gjort ngt vettigt och snart är det dags att bege sig ut på långpass. Sådär kul :P Ikväll blir det eventuellt grillning om bara vädret skulle vilja ge med sig lite...högst tveksamt dock :P Inte lika kul har som i Font Remeu ;) 

Första inlägget

Jaha då var det dags att skriva det första inlägget i min alldeles egna blogg. Som de flesta av er vet så bloggade jag ju med Maria förra året, men eftersom hon inte ska åka tillbaka till USA har vi bestämt att börja blogga var och en för sig. Har dessutom haft lite blogguppehåll sedan jag kom hem från USA i våras så det känns mkt märkligt att sätta igång igen, fast bra också på ngt vis :D
Tänkte inte låta detta fösta inlägg bli någon roman, har ägnat hela förmiddagen åt att försöka få en egen header, och med min högst begränsande teknikkunskap tog det hela lite tid. Så hoppas ni får trevlig läsning här framöver !!!
Puss och Kram
Hannah
Har väldigt svårt att tro att ni inte vet hur jag ser ut på nära håll men bara för att vara på den säkra sidan har ni här en bild på mig :) 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0