Jag lever

Nu var det ruskigt längesen jag hörde av mig här. Det har hänt en massa, framförallt har skolan nästan tagit slut på mig. Idag hade vi en athletic banquet för alla idrottare på skolan, lite småsegt med en massa tal. Dock tog vi mkt bilder efteråt det var desstu roligare. Kan inte fatta att jag varit här i två år, sjukt vad tiden går !!!

2.13

Det blev pers igen :) Denna gången är jag helnöjd !!! 
Vann mitt heat på 2.13, har inte fått den exakta sluttiden men tror det var 2.13 låga tillochmed. Gytt, nu vet jag att jag har farten iaf. Benen kändes superlätta och det var inte ens jobbigt förrens på upploppet, men fick aldrig riktig syra, kändes som ett superlopp helt enkelt. 
Efteråt plockade jag och Courtney apelsiner från en trädgård där grenarna hängde ut. Sjukt saftiga och goda !! 
 
 

Perslopp :)

Loppet, vill nästan inte lägga upp det för är verkligen överallt genom hela loppet, min spurt var ju bra, men den missade de ;) 
 
 

Watch more video of 2013 Mt. Sac Relays on flotrack.org

California

Nytt pers igen :) Men jag tror jag blir tokig på mig själv, springer taktiskt som en kratta hela tiden. Var offensiv förasta 400 men de gick väldigt långsamt, vilket hela heatet insåg efter varvning. Då kändes det som om jag blev översprungen av en hjord elefanter som bara dundrade förbi och innan jag hann tänka så låg jag inklämd och i slutet av klungan. Sen fick jag lägga av en riktig rökare  i slutet för att kunna spurta till mig nya tiden 4.31. Nu kan jag snart inte komma närmre 4.30. 
Först var jag lite besviken, men efter att ha joggat ner på en massa fina trails, i varmt väder, efter pers, efter att strapatsat runt i LA så kunde jag inte låta bli att ha ett leende från öra till öra och ta ett litet glädjeskutt. 
Nu ska jag chilla imorgon och sen är de på det igen med 800. Hehe coach bara. Imorgon kan ni göra vad ni vill, go to the beach or hang out by the pool or do whatever normal kids do. Just be normal for a day. Haha tror jag fixar det ;) 
 
 

Imorgon !!!!

Har aldrig längtat till ett lopp mer än nu, ska bli sjukt kul imorgon !!! 
 
 

Watch more video of 2013 Mt. Sac Relays on flotrack.org

också ett lite gladare inlägg

Är tvungen att göra ett inlägg till. Är på så gott humör. Har en helt sjuk nice vecka framför mig. Imorgon ska vi på Rihanna konsert, har varit jätteorolig för att jag inte skulle kunna gå eftersom jag trodde jag skulle behöva gå upp jättetidigt dagen efter. Men det var inte så farligt så det blir skitkul!!!
Swdan på onsdag då så åker jag till Californien. Ska springa 1500 på torsdag i en av väldens största breddtävlingar. Så bli så sinnessjukt kul!!!! Can´t wait !! :D 
Svettigt värre efter 200ingar. Meeen så var det ju också 33 grader i skuggan ;) 
 

Boston marathon

Överallt visas bilder från Boston Marathon. Så fruktansvärt !!! Såg loppen online innan bombningarna och så vansinnigt mkt folk överallt. Begriper inte vad våld har att göra någonstans, men allra minst under ett idrottsevenemang och en folkfest. Blir så ledsen !!! 
Det är ju typ såhär det borde vara...
Skänker en tanke till alla drabbade 

God natt <3

Jag vet att ni alltid undrat

Hur man bygger en säckpipa. Well, här har ni svaret ;) 
 
 http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/pappa-hajk-70-ar  

Det ska synas

när man tar i ;) 
 
 

Lycklig tjej !!!

Det blir långt mellan uppdateringarna, mkt annat som händer!!! 
Igår sprang jag 800 och fick äntligen till det lite bättre, hade bättre känsla på det loppet än jag haft på ngt av de andra loppen iår och pers blev det också. 
Så himla glad och tacksam över att det bara går framåt hela tiden, visst jag tränar ganska mkt för det, men har nog en väldig massa tur på min sida också, och det är jag vansinnigt glad över. Dessutom har jag världens bästa famil, vänner och pojkvän som gör det väldigt lätt att fokusera på det jag ska, lycklig tjej !!! 
Nu ska jag stax ut och springa långpass, hehe kroppen har ju mått bättre så vi får väl se hur det går :P 
 
 

Vilken dag

Fantastiskt bra dag idag, fick tillbaka mitt historieprov som jag tidigare fått reda på att jag failat. Men det visade sig att de hade missat att rätta 25% av provet, ganska så nu har jag ganska bra betyg i klassen ist för typ D :p sen skulle jag träna och dagsformen var väl inte den bästa, men det gick ju alldeles utmärkt det med :) nu har jag precis skaffat Twitter och var mindre lyckat. Fattar ingenting hjälp efterlyses !!! Om ni vill följa mig ( har än så länge inte kunnat skicka ett tweet det står typ bara ettor över hela skärmen) så är mitt namn hannahlouisenil nu kmr snart Johanna hit och vi ska laga mat momz :) Det är förövrigt gröna strumpor som gäller dag

sleten

Såhär känner jag mig just nu... 
Lång pluggdag, nu är det dags att sova, det har varit en tuff helg !!!! 
RSS 2.0