Springa, springa, springa

Imorgon är det dags igen :)
1500m race, love it !!
Tyvärrr blev jag inte uttagen att köra mt sac i år :`( men vi ska till Baylor, inte samma sak men måste erkänna att det är skönt att slippa resa. Trotts det skulle jag göra nästan vad som helst för att få vara i Cali med resten av löparvärlden ;) Framförallt eftersom jag typ är i mitt livs form, vet inte riktigt hur det gick till men allt känns jättelätt, häromdagen körde jag 700+500+300 hehe när man lägger ihop det blir det 1500 (nähä :O hehe), jag hade en minut emellan och min sluttid blev 4.18, det är nästan 10 sekunder snabbare än samma pass förra året och nu körde jag allt själv :D Givetvis är ju detta inte samma sak som om jag skulle göra 4.18 på tävling, men nu vet jag iaf hur farten känns ;)
Älskar att springa sådanna pass när det känns som om man svävar!!! Anyways imorgon är det dags igen, hoppas hoppas hoppas jag kan persa, behöver ju inte vara dundermkt, men är sååå mkt bättre än förra året så vet att i rätt lopp så kommer det gå fort :)
Här är Alabama loppet som var 3 hundradelar från pers, suck ;) 
 
 
 

Så gulligt hag dör lite hehe

Se hela !!
 
 

Saknar mina fyrbenta vänner



Alabama

Halloj halloj !! 
Nu är vi i ALabama, lite småtrötta efter 9 timmars bussresa. Imorgon springer jag 1500m. Förra helgen gick fruktansvärt dåligt, näst sämta loppet sedan jag började college :P Fick soppatorsk efter ett varv, ingen kul upplevelse !!! 
Dock känner jag mig i bra form så det ska förhoppningsvis gå bättre imorgon :) 
Påvägen hit tittade vi på Disney filmen Frozen, hade sett den innan med Pierre men den var nästan ännu bättre nu, den klättrar högt på min filmlista. ;) Sedan dess har hela vårt friidrottslag (med typ 50 pers) gått och nynnat disney sånger hehe de måste tyckt vi var lite märkliga på resturangen ;) 
Jag och Gabi hittade ett bra klipp med en av sångerna, på 25 språk !!!! 
 
RSS 2.0