Radar

Får jag lov att presentera min nya vän, Radar. Ska passa honom över natten och imorgon eftersom Marissa som äger honom har husinspektion och de inte får lov att ha djur i lägenheten hehe :P Han får dock vara själv ett tag imorgon eftersom vi åker till Oklahoma för att springa :D 
 

Bästa <3

Har jag världens bästa pojkvän eller vad ?!?! När jag kom hem idag väntade en bukett röda rosor på mig :) min dag blev 1 miljon gånger bättre, älskar dig !!!

Sep. 26, 2013

Lång dag idag men jisses vad jag har fått mkt gjort!!! Nu ska jag sätta punkt för accountingen idag sedan är det dags att gå och lägga sig. Imorgon är det dags för ytterligare en fullspäckad dag och på fredag bär det av till Oklahoma state för tävling :)
Man får ju nästan lust att joina bandet nedan med lite skönsång ;)

The big question

Helt otroligt att den här videon har över 40 miljoner visningar, jag får ont i magen av skratt. Var är världen på väg :P 
 
 

Säsongsöppning

Kan nu bocka av säsongsöppning på att göra listan. Gick inget vidare alls, benen kändes som sirap och huvudet var inte med, MEN det var kul att sätta på sig tävlingsdräkten och springa fort, tyvärr saknar jag ännu en motor med fart. Hoppas det lossnar snart !!! 
Två veckor av hårdkörning och hårt jobb står nu next på listan, om två veckor är det dags för nästa lopp...Nu ska jag sätta mig och plugga marketing och äta godis ;) 
 
 
 

Poster

Glömde säga att jag är med på årets poster. Blev väldigt glad trodde inte de vimlets samma person 2 år i rad. Även glad över att jag inte ser ut som en köttbulle i rullning i år;)

Busy Saturday

Intensiv dag idag !!! Håller på att ta körkort här borta och det är ett administrativt helvete. Efter att jag, emil och coach lusläst vad vi behövde ha med oss till körskolan åkte vi dit. Tror ni vi fick göra ngt test.
NEJ, först måste vi genomgå en online kurs på 6 timmar innan vi kan komma dit och göra körtestet. Kursen är naturligtvis helt värdelös men man måste ändå sitta där och lyssna för helt random kommer det upp en skylt som anger ett telefonnr man ska ringa inom 60 sekunder. Så har totaldödat sjukt mkt tid i helgen och är inte ens klar. Jag som har både accounting och management prov nästa vecka. :/ Enda positiva är att jag har blivit en hejare på att lösa rubrikskub, det funkar nämnligen kanon att göra det parallellt ;) 
Annars gjorde jag en jättebra träning imorse, 5 miles tempo. Förutom plugg har jag även hunnit med ett yogapass, fy tusan vad ont det gör i kroppen, har en del att jobba med där ;) 
Nu är det dags att plugga lite till innan läggdags, har sovmorgon för träningen börjar inte förrän 07.30 :)
Detta är vad våra motståndare kommer se när säsongen drar igång...
 
 
 

Magiskt plåster

Economista

Är inget jättefan av blondinbella, men detta var faktiskt bra. Dessutom grymt bra marknadsföring att skapa en podd ;) 
 

Mängd

 
 
Idag har varit en grymt bra dag, kände mig helt oförberedd och trött när jag gick till skolan, men verkligen ALLT idag gick min väg, quiz, föreläsningar, rubbet. :) Har förrvisso en lektion kvar men känns ändå ganska bra. Har haft lite trubbel med ett knä, men t.o.m det känns bättre. Måste få skryta lite, kollade min träningsdagbok och upptäckte att jag de senaste 4a dagarna kört 8mil(nästan en halvmara om dagen alltså ;) ). Måste vara någon form av rekord för min del. Inte konstigt att jag var lite trött i morse ;) 
Nu är jag sugen på att tävla :D 
 
 
 
 

Lite kul såhär en tisdagskväll

Pitch perfect

Hade även tjejkväll med laget igår, kul film ;) 
 
 

Shorts

Skriver nu mer tydligen inlägg på begäran. Det är långt mellan gångerna, men finns så mkt annat att göra än att blogga så det gör att allt hamnar lite på efterkälken. Allt är bra och träningen går bra, vi har laborday idag så är lediga en extra dag. :) Helgen har varit fantastiskt oproduktiv, och har inte gjort mer än absolut nödvändigt. Det innebar dock en uppsats om kvinnors ställning i senaten, kanske inte världens roligaste ämne men är nästan klar. Har även hunnit med att klicka hem två par shorts, behövede egentligen bara ett par men så blev det fri frakt om man kom över $40 så det fick bli två. 2 par träningsshorts för $45 (300kr) är dessutom ett ganska bra pris om jag får säga det själv ;) 
Så belöningssystemet är på topp, uppsatsen nästan klar och snart är det dags att ge sig ut på dagens andra pass. Livet är helt ok med andra ord ;) 
 
Kände att jag behövde lite färg på tillvaron :) 
 
 
RSS 2.0