GISSA VAD !!!

Frida bokade precis biljett till Arlington :) Den 26e januari kommer hon hit från Oregon. Ska bli så kul att få visa allt som jag har tjatat om de senaste 2,5 åren. Såååå glad :D 
Tyvärr äger jag ingen bra bild på oss båda...denna var den enda jag hittade på datorn, nyår för nga år sedan. Dock vill jag bara påpeka att jag INTE är full på bilden, däremot var vi alla sjuka och jag hade ett par graders feber, men är det nyår så är det ;) 
 
 

Helgens bravader

I helgen var det alltså dags för säsongens första lopp :) Resultatet var väl mediokert, men ger mig själv godkänt. Persade med 3 sekunder och pers är alltid pers !!! Dock borde jag kunnat hänga i lite bättre tkr jag :p Men men det kmr så småningom. Igår var vi lediga, så skönt med en extra dag !!! Jag passade på och gjorde världens bamsehamburgare med ett halvt pound kött, mums !!!

Säsongsstart, kaka, och radioprogram

Imorgon är det dags !!! Då blir det säsongstart :D Ska bli spännande att se hur det går. Tog ett isbad idag, hu vad kallt det var, man vänjer snabbt av sig med det. 10 plågsamma minuter. 
Men, men 07.00 går bussen imorgon och det är 1 mile som ska avverkas. Yey !!! 
Tidigare i veckan var jag ute och åt med nga kompisar och de hade bakat en kaka, formad som ett H där det stod welcome back, hur gulligt är inte det ? :D 
 
 
Nu ska jag plocka ihop grejer till imorgon, sedan blir det sängen :) 
Förresten om ni inte hört Martina Haags vinterprat om löpning, snälla gör det !!! Jag och Johanna har skrattat tills vi kiknar, ALLT stämmer. Lyssna på programmet HÄR 
Natti, natti 
 
 

Yey för bra pass :D

Ni vet känslan när man verkligen inte vill träna. Inte för att man inte tkr om det eller för att man är trött, man har bara ingen lust att göra det. En sådan dag hade jag idag, timmarna under dagen gick i ett rasande tempo och plötsligt var det dags för träning. Vill inte, sa hjärnan bestämt. Men sedan satte jag på fokus mode, jag och Katheline drog av 12x300 i ett rasande tempo. Nu är jag på ett strålande humör och snart ska jag ut och äta med nga av mina business vänner :D 
Dags att kila ;) 
 
Kanske borde byta gren haha ;) 
 
 

Lååång dag !!!

Ikväll är jag på ett fruktansvärt tyckasyndomsigsjälv-gnäll humör. Klockan är halv nio och jag har varit uppe sedan 5 och inte haft en lugn stund på hela dagen. Det är kul att springa och att solen skiner, men jag förstår ingenting av mina classer...och då har vi bara gått igenom syllabusen (kursbeskrivingen) idag :/ 
Känns som en stor bergsbestigning där det inte riktigt finns ett lämpligt ställe att börja klättra på. Jag behöver ett jullov till !!!
Iaf hoppas jag att det ska bli lite bättre imorgon, då har jag bara en class så hinner fixa en massa som inte hanns med idag. :) Nu ska jag plumsa isäng. 
 
Jag saknar dig !!!!!
 
 
 
 

Framme

Framme i Arlington och vilket resa det har varit !!! 
Alldeles för trött för att dra historien nu, men usch vad segt det har varit. Kom fram en dag försent, lite panik när skolan börjar imorgon men har ändå fått gjort en hel del så känns ändå helt ok. Nu ska jag titta på ett avsnitt av homeland och sen decka!! 
P.S. Här är 20+ och strålande sol, vilken lycka :D 
 
 
 

Sego

Seg tjej idag. Gjorde styrka med Amanda igår (trevligt), tyvärr så tog den död på mig.Uppvärming i 4km fart och sedan lite spikskor+vikter på det och min kropp har lämnat in. Lite synd för ikväll blir det 10x500 varje sig benen vill eller ej ;) 
Snart ska jag bege mig till ICA och köpa en stor bit leverpastej :D MUMS !!!! Måste ju se till att njuta av allt gott nu innan jag åker. 
 
Snart får jag träffa dessa filurerna igen, tänk att jag tkr om dem så mkt att de tom får ha slagsmål i min säng ;) 
 
 
 
också ett foto från frukostbordet, svårt att få in både katten och mig i samma bild men det gick !!! Dock verkar hon ha lite synpunkter på fotografering på morgonen ;)
 
 

I´m back

Oki, nu var det länge sedan jag bloggade. Officiellt länge sedan. Så längesen att adressen till blogg.se inte en ploppade upp i webbfönstret när jag skrev de första bokstäverna, utan jag var tvungen att fylla i heeela adressen, tungt. Anyways, I´m back in business. 
Ska denna termin försöka att vara liiiite bättre på att blogga än föregående. Har varit lite svårt att motivera sig mellan, skola, träning, och resor till diverse tävlingar. Hoppas dock det ska lugna ner sig lite i vår. 
 
På lördag beger jag mig tillbaka till America för att starta min trejde och näst sista (himmel och pannkaka) bansäsong på UTA. Jag skulle nu kunna tråka ut er med en hel uppstats om min fysiska status inför säsongen, men jag väljer att låta bli. Jag kan istället säga att jag är väldigt taggad, första tävlingen går av stapeln om knappt 2 veckor (håll tummarna)!!! 
 
De närmsta dagarna ska spenderas med förberedelser inför resan, så som att få ordning på finanserna, packa, träna och handla lösgodis. Idag går helt in på det temat och fika, träna samt brottas med CSN (ansöka om studiebidrag;) ) står på schemat. 
Ha en bra dag, let´s get to work ;) 
 
Completly random men lite rolig ändå ;) 
 
 
 
RSS 2.0