Back on track

Ha, hade nyss en av de bästa träningarna jag haft på flera veckor !!!! Riktigt nice, 8x1000, varför är inte conference denna veckan ist :P 
Såhär känner jag mig efter ett bra träningspass, det är DÄRFÖR jag älskar att springa!!! 
 

Haloj

Sitter på starbucks och har lunch. Gjorde nyss ett ekonomiprov, får se hur det gick hehe, köndes väl sådär. Är förövrigt supertrött, hade morgonträning i morse, back to business efter vår chillvecka förra veckan. Nu kmr snart pierre hit, lycka :D 
Au revoir 
 
 
Såhär såg mitt och Carolines rum ut efter typ en timme på hotellrummet ;) 

måndag, måndag, måndag

Tråååkmåndag, kallt och massa plugg blööö, back to reality. Helgen har varit jättekul med conference och after conference party. Nu ska jag strax promenixa till skolan snarrrrrrk !!! 
 
Made second team all conference (kom bland de 14 bästa :) )
 
Conference party :) 

Conference :D

Himmel och pannkaka vad jag är laddad för att springa imorgon, nu har vi nyss varit på bankett och ätit god tre rätters och om 5 min är det dags för teammeeting, nu jävlar !!! 
Hela rasket som ska springa imorgon :) 
 

Hej och hå vad det går

Jag tar väl inte pris för den mest intressanta bloggen at the moment gissar jag, men det får ni ta ;) Hinner liksom inte riktigt med :) Nu är kl lite över 6 och snart ska vi iväg och äta på olive garden med laget. Sedan ska jag tvätta 2 maskiner och packa för imorgon bär det av till conference :D Yey!!! 
För ett år sen var familjen och hälsa på (minus olvon) saknar dem !!! 
 

Skypar med dessa sötnosarna

yepp yepp

Gårdagen var SJUKT bra och vi stod verkligen längst fram, helt galet !!!! Innan åt vi pizza och tog en massa bilder, jag tog dock inte så mkt med min kamera men lägger upp här när jag fått de andras. Dessutom tro det eller ej men träningen som gått åt pipan den senaste veckan började äntligen kännas lite bättre och idag hade jag ett riktigt superpass :D 
Skolan är väl det enda som går lite segt at the moment så här har jag känt mig hela dagen... 
 

Flo Rida

Efter en jobbig vecka har det blivit dags för en riktig musikhelg :) 
VI börjar med Flo Rida ikväll !!! 
 
Smile ;)

Så vände det snabbt igen :)

Idag är allt lite lättare. :) Har fått sova en massa (och drogat ner mig med nässpray och huvudvärkstabletter). Dessutom lagade Pierre lunch till mig ‹3 och jag fick 91% på mitt ekonomiprov. Sen fick jag även pratat med bästa Frida, åååh vad skönt det var med lite uppdatering !!! Dessutom har jag lyckats få engelskan och quiz ur vägen. Nu återstår att förbereda mig inför morogndagens matteprov och se på solsidan, innan jag ska sova djupt så jag kan vara med på träningen imorgon:) 
Såhär glada är jag och Gabi när vi står i isbadet :P 
 

Arkansas

Tjolahopp, idag var det race, jag bombade totalt och sprang inte alls så bra som jag gjort tidigare på säsongen. Vaknade upp imorse med en liten förkylning, som nu är värsta tvärstoppet i näsan. Så inte så konstigt att det inte gick bra, synd bara när det var ett så stort lopp. Men sprang ändå fortare än förra året och banan var långsammare iår för det var mkt lerigare, så det var ändå bra, också fick jag träffa en hel hög med svenskar, kul det med :) Nu sitter jag här med mina näsdukar och tkr synd om mig själv. Har känt mig kass hela veckan så bra ändå på det viset att det bryter ut.Hoppas Pierre kmr tillbaka från träningen snart, ska ha en riktig myslördag har jag bestämt mohaha. 
Hade med mig kameran men glömde ta bilder så det fick bli random bild :P 
Fast den är lite söt tkr jag :)
 

Idag...

Längtar jag hem till; mammas mat, kallt väder och dunjacka, olvon, atleticum, mysiga filmkvällar med bästa vännerna och bästa familjen !!!! 
 
 

trötter

Sååå himlans trött. Träning, skola, äta, träna, äta tävla. Sömn finns liksom inte med i planeringen. Just nu sover jag typ 6 timmar/natt ist för 8-10h. Inte bra, livrädd för att bli sjuk. Träningen går iaf jättebra och skolan hel ok :) Det är liksom inte jättemkt av ngt det blir bara mkt när man lägger ihop allt hehe :P Ikväll ska jag dock lägga mig tidigt, efter att jag och pierre har sett på solsidan vill säga :D 
Nu har jag hängt i cafeterian ett par timmar, pluggat och ätit, gytt värre :) Snart så ska jag dock byta cafeterian mot starbucks för lite snack med johanna :) 
 
trött tjej !!!! 
 

Shopping

Idag blev det en låååång men trevlig shoppingdag. Trodde jag skulle vara hemma vid 2 men vi kom hem nu (lite över 5). Blev iaf en hel del fynd. :) Fick också träffa en annan svenska som bor här eftersom hennes kille pluggar på UTA. Svenskgänget växer !!! 
Nu ska jag sova och plugga lite innan jag ska möta upp min engelskgrupp. Vi har nämnligen bestämt att vi ska gå på ett så kallat haunted house i fort worth ikväll. Verkar sjukt läsktigt men ska bli kul iaf !! 
 
Vi blev av med Pierre och Emil, haha hittade dem läsande utanför, snygg bakgrund också va X) 
 
 
Mums ;) 
 
Det gäller att börja med julpyntet i tid, det är ju trotts allt redan oktober ;) 
 
Min belöning för att jag klarat mig halvvägs igenom terminen, dessutom var nästan allt på rea hehe :) 

Oktober

Sitter och hänger i engelskabyggnaden. Om två timmar är första skolveckan i oktober done. Sjukt vad tiden går fort. Vet inte riktigt hur jag har planerat, men oktober är även månaden då vi ska se flo rida som kommer till vår skola, även madonna  i dallas ska hinnas med, dessutom ska vi springa chilipeppers och conference som är våra största tävlingar. I skolan är det en massa midterms som ska fixas. Sen är det ju även hallowen så antar att det blir en hallowenfest också, missade ju det förra året. Japp min planering de närmsta 3,5 veckorna. Men idag ska jag bara träna, äta, och sova underbart !!! 
 
 
 

1000ingar

Dags att skryta över ytterligare ett bra pass ;) Gjorde 8x1000 med 90s vila. Alla gick under 3.40 utom den första som vi chilla på. De flesta gick dessutom ner mot 3.30 yey, vad skönt att få göra jobbiga intervaller igen, av ngn anledning har det inte blivit så mkt sånt på senare tid. Nu ska jag äta korv och pasta med ketchup niiiice ;) sen är det bara att sätta igång med kvällens project en reading response på 2 sidor och jag har inte ens kollat vad den ska handla om snark :P
Igår var jag och johanna en låååång vända på starbucks, himlans trevligt !!! (hehe bilden är inte från sb för er som undra x) )
 
RSS 2.0