UTA Reklam

 

sammanfattning av veckorna som gått

Nu är jag tillbaka här. Att sammanfatta de senaste veckorna är ganska enkelt, jag har tävlat, med båda goda och betydligt sämre resultat, pluggat som en tok (om man bortser från förra veckan som enligt mig var en nödvändig återhämtningsvecka). And that´s it. Eller ja, om man ska vara ärlig så har jag lyckats faila körtestet för att kunna ta körkort här också. (Ni vet det testet som INGEN absolut INGEN failar). Anyways så lyckades jag med det (behövde läsa på om hastighetsbegränsningarna ;) ). Ska försöka ta om det, men mitt stora ego fick sig en rejäl knäck så måste återhämta mig först. 
I helgen så ska vi till Alabama för conference, ska bli riktigt kul, formen är på uppåtgående så förhoppningsvis kan det bli en riktigt skojig upplevelse. Hoppas på ett rejält pers :) 
Nu ska jag avsluta min ekonomiuppgift och sen titta på skavlan. Nu vet ni att jag lever!! 
 
Glömde ju nästan, om en vecka och 3 dagar kmr Pierre hit och stannar nästan en månad, jag räknar timmar och minuter!!!!!!
 
 

Oklahoma+Notre Dame

Tjolahopp !!! 
Här har det varit lite tomt på senaste tiden. Har varit lite depp + haft mkt att göra. Men för att ta det från början. I helgen var vi med laget och tävlade i Oklahoma. Det gick skitbra och jag sprang mot tjejer som jag inte kunnat springa mot tidigare. Dessvärre så var inte tiden så bra pga storm, kyla och sjukt mkt backar, men sprang med tjejer som sprungit grymt mkt snabbare än mig. Så gissa om jag var pepp på att få åka till chicago och springa på en helt platt golfbana i helgen. Chi fick jag, måndag morgon var det sängen som gällde. Världens förkylning och ingen löpning, dessutom hade jag accounting prov på måndagen, var INTE i bästa mood kan jag säga. Anyways så har skiten gått över väldigt fort så jag har kunnat jogga lite och beger mig alltså till chicago imorgon. Meeeen åååhhh vad jag vill känna som förra veckan :P 
Ska bli kul att resa och hoppas, hoppas att det är back to normal på fredag ;) 
Från förra helgen...
 

Watch more video of Oklahoma State Cowboy Jamboree Presented by Brooks 2013 on flotrack.org

RSS 2.0