Tågresa

Sitter just nu på tåget hem mot Malmö efter ett par toppen dagar i Sthlm. Har hunnit med att förverkliga en riktig barndomsdröm och gå på allsång på Skansen. Var ju tyvärr utan Lasse Berghagen men Måns Zelmerlöw är ju inte fy skam han heller. ;) fick även träffa världens bästa Johanna och köra ett löppass på stadion. Nu ska jag fortsätta störa Pierre som är lite trött hehe.

Friidrottssnack

Halloj,
Fullt upp med jobb och träning. Har haft en riktig superhelg med Pierre, nu väntar en lång jobbvecka. Tävlade i helgen, gick helt ok, saknar lite att vara i superform och känna mig oövervinnlig ;) Men älskar att tävla så kör på fast formen är lite knaglig. I höst ska jag träna mer än någonsin för åååh vad jag älskar att få springa bana och vara i form, börjar mer och mer inse vilken grym säsong jag har lagt bakom mig och hur gärna jag vill uppleva den igen!!!! Såg en trailer på flotrack som får mig att rysa och vilja snöra på mig spikskorna direkt !!! 
 

Watch more video of The Program on flotrack.org

 

Har även sett allt om alla dopingskandaler i sprint de senaste dagarna, blir som alla andra, arg, ledsen och besviken. Stäng av puckona på livstid, följer man inte regler, eller kan kontrollera vad man stoppar i sig har man kan man inte jobba som förebild och friidrottare !!! 

Happy 4th of July

 

Det rullar på :)

Klar med dubbla träningspass och haft kusinerna på besök :) Pierre har åkt hem så nu är här tomt :(  Nu blir det lite röjning i eftermiddag... 
På måndag åker jag till Åhus, var läääängesedan jag var där, det var härliga tider ;) 
 
 
RSS 2.0