IRRITERAD !!!

Ahh måttligt irriterad på typ allt just nu !!! 
Är inte frisk än, men ska ändå springa i helgen och motivationen sjönk precis genom källaren befinner sig någonstans vid magman och jordens mitt. 
Har dessutom precis sett aktuellt, och det gör mig ju inte mindre irriterad. Vilken vuxen människa går och tar smslån för tusentals kronor, när räntan är typ lika hög. Alltså om det är en ränta på 23000% bör man ju fundera lite först. Att det finns en och annan stackare som gjort det i panik för att de inte ser ngn annan utväg kanske går att förstå, men inte de sjukt höga siffror som visas i nyhetsinslaget och inte att folk lånar till typ alkohol och kläder, skrämmande. Alltså seriöst, finns inte pengarna så finns dem inte !!!! 
Åhhh nu ka jag fortsätta vara arg på världen, adjö ;) 
Hem ljuva hem, ta mig härifrån !! 
 

Sjukdoms tillstånd ;)

Nu mår jag lite bättre, hoppas det inte är enbart av Ibuprofen. Imorse kände jag mig dock som en klubbad kyckling. Men nu hoppas vi att det går över strax !!! Kanske kan jogga imorgon eller på fredagom jag inte har feber, ååååhh jag som vill tävla på lördag, antar att det får vänta en helg till, aahh lyckas aldrig tima in mina milelopp. 
Alltså inte konstigt att Americanarna tar mkt piller, min burk innehåller typ en tioårs förbrukning och det är inte som svenska piller heller utan sjukt effektiva...undrar lite vad de innehåller. I bruksanvisningen står det även att man inte ska ta dem om man dricker mer än tre drinkar om dagen, good to know liksom ;) 
Hehe man bloggar mkt mer när man är sjuk och tkr synd om sig själv, synd om er som får stå ut och läsa, men det är iaf självvalt ;) 
Låt mig bli frisk nuuuuuuu !!! 

Pics

Nu ska jag strax gå och lägga mig, helt slut. Men först, hittade lite bilder på fb från loppet, jag ser ju som vanligt ut som en flodhäst på banan, men nu får ni iaf se våra nya tävlingsdräckter :)
 

Sjuk...igen

Bedrövad, har känt mig lite hängig de senaste dagarna, och imorse orkade jag ingenting på morgonträningen. Efter min första lektion insåg jag att jag nog hade ganska hög feber, suck !!!! Jag som precis hade hittat motivationen igen, det var typ 2 veckor sedan jag var sjuk förra gången, grrrr. Nu har jag tagit fever reducer och sovit ett par timmar, så nu känns det mkt bättre, fick panik för hade också en inlämning som skulle in idag, inte helt lätt att fokusera, men har fått in den också. Nu ska jag fortsätta tycka oförskämt synd om mig själv och försöka sova bort febern. Åååååhhhhh jag som ville springa bra i helgen och som har längtat efter att få springa ett kortare lopp !!!!! 
 
Igår (bilden) var jag betydligt muntrare, då fick vi nya skor (asnice) och protein flaska, så fort jag blir frisk ska det börja drickas protein ;) 
 

Loppet och en glad överraskning

Ja vad ska man säga, det blev väl vaken bu eller bä igår. Heatet jag sprang i var alldeles för snabbt, och trotts att jag lade mig sist så öppnade jag första 400 på 75, och 800 på under 2.30. Det är ju nästan 1500m fart för mig :P Så dog rejält i slutet, men är ändå glad åt att jag höll ihop det så pass som jag ändå gjorde och att det faktiskt kändes så lätt i början, det bådar ju gått för kommande 1500. Dessutom blev det ju ett rejält pers :) (10.13)
 
Nu är jag trött efter dagens resande, men piggnade precis till, fick Världens Bästa Överaskning på mejlen. Kom med i MAIs elitutskott för detta året. Ååååhhhh Vilken lycka, det har jag längtat efter lääääänge !!!! 
Nästa vecka är det milen som gäller, mer min grej och då jävlar !!!! 
Hade ju inte med mig kameran, men snodde vår trainer (sjukgymnast) bild, såhär såg banan ut dagen innan tävlingen. :) 
 
 
 

Iowa

Nu är jag i Iowa, där det är x antal minusgrader, kändes inte rätt att åka ifrån värmen, men men är ju snart tillbaka iaf :) Tracken vi ska sprnga på är asnice, skitstor arena. Har nyss fått massage (usch gjorde fruktansvärt ont) och nu är jag redo för en 3k imorgon :) Ska bli spännande, men usch är nervös :) 
Har glömt kameran så det blir inga foton härifrån :P 
 
 

Nya kläder :)

Idag fick jag min nya uniform :D Sjukt nice, fick tillbaka min ryggsäck också, den har typ varit undanlagd ett halvår för att de skulle printa den, men nu fick jag den !!! 
Blir lite många egobilder här på bloggen nu känner jag, men det får ni ta ;) 
 

Gårdagens träning

Igår på träningen träffade jag Lindsay som sprang i laget förra året :) 
 

Sommar, älskade sommar !!!!

Alltså idag är det sommar, inte bara lite vårigt utan verkligen sommar. Över 20 grader och strålande sol, inte ett moln på himlen och den blå färgen nästan bländar en. Jag gr runt och njuter och lyssnar på en massa svenska sommarlåtar. UNDERBART!!! 
Det enda som gör det hela lite tråkigt är att jag måste sitta inne och ha brittisk litteratur om typ 20 min. Trodde jag var sen så fick skynda mig till skolan, när jag kom dit såg jag att jag sett fel på klockan och var en halvtimme tidig. Förvånad? Inte särskilt, hann inte heller kolla vädret innan jag gick ut, så går i jeans och skjorta, suck ;) Dealar med tunga problem här haha :) 
 
 
P.S Igår sprang jag 400ingar på träningen och snittiden var den snabbaste jag någonsin haft, är nog i bättre form än vad jag tror :D 

Pluggkväll

Sitter just nu och skriver cash flow och balance sheets för glatta livet. Måndagkväll och jag sitter med dagens uppgift som jag skjutit upp sedan kl 9 i morse, bra där Hannah!!! Det är en satans massa siffror som ska in och det tar ALDRIG slut. Hehe snart ska jag skypa med Johanna, hon bor på andra sidan campus, och eftersom ingen orkade röra på sig så bestämde vi att ta en online fika ;)
Undrar hur man kan göra en så här tråkig bok på över 1000 sidor... tur att man tagit sig igen de första 25 ;)
 

Söndagsmys

Är så sjukt taggad på att få tävla nästa helg, kroppen känns så sjukt bra :) Nu ska jag strax gå och köra dagens andra pass. Hittade den här videon på fb, snacka om att skratt smittar av sig ;) 
 
 

Söndag=långpass

Dags för ett långpass :D 
 

onsdag

Tjolahopp, nu ska jag in i duschen och sedan iväg och fika med johanna. Ska försöka hålla mig vaken längre än till 8a idag :) Men det är ganska skönt att stupa isäng varje kväll. Idag har jag suttit flera timmar med ett dataprogram jag fattar nada av, men får nog rätt på det imorgon :) När jag var mitt uppe i mitt mest frustrerade tillstånd (hatar datorer som inte gör som jag vill) fick jag reda på att jag inte är klar att springa innesäsongen eftersom jag inte hade fått ett papper signerat av business department. Man bara whaaaat !?!?! Jag kunde inte fixa det innan jul så hade fått det godkänt av Universitets advicers ist, men det räckte inte. De har tydligen ringt mig under jullovet, men det går ju toppen att ringa till mitt amerikanska nr när jag är i sverige X) Anyways ska fixa det imorgon så förhoppningsvis ingen skada skedd. Nu ska jag hoppa in i duschen och skutta iväg till starbucks. 
 
Har inte så mkt nytt att bjuda på i bildväg :P 
 

Rörig uppdatering efter rörig dag!!!

Död är bara förnamnet, en bättre beskrivning är nog totalmanglad och klubbad. Började dagen kl 6.30 med morgonpass, sedan lektion mellan 9.30-2.00 (med enbart 2x10min paus) sedan kl 3 var det dags för träning, efter det var jag och printade en massa saker och sen har jag pluggat, packat upp, och lagat mat.
1000ingar stod på träningsprogrammet, och tro det eller ej men jag sprang mina bästa 1000ingar någonsin !!! Jag som knappt har tränat på en vecka, helt plötsligt så har jag inte ont någonstans och motivationen som jag inte haft på länge är  plötsligt där, vad lite vila kan göra !!!
Hehe min accounting class blir nog min roligaste och svåraste den här semestern :P Läraren börjar med att säga; titta på personen bredvid er, oddsen är att en av er inte kmr klara classen. Detta är en svår kurs och över 50% kuggar. Man bara tack för den. Sen blev det ännu värre, han bara, har vi nga finance eller accounting students här, jag och typ 2 andra räcker upp handen, bara så ni vet så måste ni vara inom den bättre 1/3 av classen på er final för att få ta de avancerade accounting kurserna, om ni inte är det så får ni göra inträdesprov och det är mkt svårare. Jahapp det blir ju kul det här, tror jag underskattat kursen något. Men det är kul med utmaning och nu är det ju "på riktigt", ngt som man faktiskt kan ha nytta av och det gör ju allt så mkt roligare. 
Vet itne om det går att få ngt som helst sammanhang av det jag skriver men men ;) 
 
Saknad <3 
 
 

Helt död

Nu är jag slut, allt som kunde gå fel gick fel under flygresan och ist för att komma fram i lördags så kom jag fram igår. Sedan sov jag massor, därför har jag legat efter med allt jag skulle göra igår, och idag började skolan. Mina klasser verkar bra och intressanta, lite träigt med brittisk litteratur men annars bra. Det bästa av allt idag var att träningen gick bra, inte ont i knäet och inte förkyld. Skulle köra lugn distans men det blev 55 min snabbdistans :P Flåset finns inte kvar men det var skönt att inte ha ont i kroppen och kände mig stark, kanske behövdes ett par dagars vila. Nu ska jag laga lite mat sedan blir det sängen, imorgon är det dags för morgonträning tillbaka till rutinerna. Berättar om min flygfärd en annan dag ;) 
Om två veckor är det dags att tävla och åååh vad kul det ska bli :) 
 

Kastrup

Sitter på Kastrup och ugglar, förkyld som få. Nyss ätit en svindyr pizza och nu väntar jag på boarding hörs i arlington !!!
Min fantastiska pizza

Den här

Filmen tkr jag verkar väldigt mysig :) Ska definitivt pallra mig till biosalongen när det är dags, om den visas i USA vill säga :) 
 
 

Galet !!!

 

Lite nyårsbilder såhär en vecka försent :P

Tog inte så många bilder från nyår men här är ett litet smakprov på hur det såg ut :) 
Frida hade dukat jättefint :) 
 
Pennan i flaskan (finns det en högre åldersgräns ? ), borde ju ha lite längdfördel...men det hjälpte inte :P 
 
Smaskigt värre !!! 
 
Smile

Första inlägget 2013

 Då var det dags att lämna lite spår ifrån sig här igen. Julen har varit fantastiskt bra och busy. Har varit i både sthm och nyköping med pierre, nyår var fantastiskt trevligt och firades hemma hos Frida. Nu har pierre åkt till thiland och trotts att det inte ens gått en vecka så känns det som en evighet. Bara 4 månader och en vecka kvar tills vi ses igen !!! Utöver julfirandet så har lovet bestått av en hel det tvbevakning (tour de ski) och många fikor. De sista dagarna hemma ska jag njuta av och göra mig redo, för om exakt en vecka börjar jag min 4e ( :O ) termin på UTA, och om 3 veckor drar inomhussäsongen igång för min del, det ni !!!! 
Detta är et bevis på att jag har förmkt fritid, men kan inte låta bli att tycka att det är lite kul hehe 
 

Watch more video of Steeplechase Workshop - with Stuart Stokes on flotrack.org

RSS 2.0