Ska inte klaga

Nu när solen äntligen tittat fram, men då blir det dags för Hannah att köra räkmodet. 

Snygg kvadrat efter en timme i sport-bh :p 

Valentines day

Usch vilken hemsk dag jag hade igår. Alltså urinvägsinfektioner blir bara värre, och värre ju längre man har dem. De som säger att det blir bättre efter ett tag har definitivt haft en annan variant än de jag har haft.
Iaf så skulle jag hålla tal på morgonen, och när jag går och printar talet i biblioteket (en annan byggnad än där själva talet skulle hållas) så tar jag även upp mitt notecard. Sedan måste jag (givetvis) gå på toa, för typ 10e gången den morgonen. Var tror ni jag glömmer mitt note card, jo givetvis inne på toan. Så går till lektionen, kissigare än någonsin och desstuom trött, för man sover dåligt när blåsan känns som om den ska sprängas varje sekund. 
Anyways ber att få hålla mitt tal först så jag kan bege mig till vårdcentralen sen. Så freestylar totalt och det var definitivt INTE det bästa talet jag har gjort i mitt liv. Men begav mig till våra trainers först för de måste typ intyga att vi kan gå till health centret, tror det har med försäkringar och sånt att göra. Enda lilla problemet är att typ alla lag på UTA är på tävling, så satt och vänta på en trainer i nästan 3 timmar innan jag fick tag på någon. Sedan ytterligare 2 timmars väntan på healthcentert. Kom ihåg att jag var snorförkyld dessutom så lagom kokt !!! 
Men efter mkt om och men fick jag se en doktor och proverna visade på urinvägsinfektion (NÄHÄ???) och jag fick tabletter för infektionen, magen och förkylningen så nu är jag helpreparerad. Sedan gick jag hem och sov ett par timmar. Lååång dag!!! 
 
Har föresten kommit på hur mycket jag älskar löpning. Jag har ju alltid sagt att jag inte kommer att springa mer när jag slutar tävla. Men igår insåg jag hur äckligt besatt jag är av denna sport. För efter ett par timmars sömn så var jag betydligt piggare och istället för att plugga så ägnades kvällen åt att titta på massa lopp och träningspass på nätet. Jag borde ha en spärr som kickar in om jag inte kan träna och låser alla hemsidor som har med löpning och friidrott att göra, dessutom borde min träningsdagbok gå i baklås så jag inte kommer åt den heller. Satt helt seriöst och jämförde alla veckor från förra året med iår så att jag kunde hitta konkreta "bevis" för att jag är bättre iår (vilket jag gjorde, sjuk i huvudet???) Jag fick ta en dags extra vila och nu känns det som om jag inte sprungit på veckor och är mer motiverad än någonsin. Idag blir det temporun och om en vecka är det dags för conference!!!
 
Fick förrövrigt smarrig efterrätt från gabi och elin när de kom hem och choklad från taylor så min dag var inte bara nattsvart ;) 
 
 
Mitt sällskap igår!!!
 

Ojojoj vilken dag !!!

Vilken vecka det har varit, känslomässig berg och dalbana. Började med att jag blev sjuk i måndags, stålande såhär en vecka innan conference. Sedan hade jag två prov som båda gick toppen. 
Förutom det har det varit lite nattsvart de senaste dagarna, jag mår inte bra av att vila ;) 
Anyways idag kändes förkylningen aningens bättre (mina två imaginära köttbullar som suttit i halsen var försvunna ) kvar var bara nästäppan så tänkte att det bar dags att göra ett försök till banpass. Var väl fortfarande lite Depp för kroppen kändes lite sådär. Då pratade jag med Pierre som sa att ett paket väntade på mig och mycket riktigt i receptionen låg världens finaste klocka och väntade på mig :) vilken lycka!!! Bättre födelsedagspresent + alla hjärtansdags present går inte att hitta.
Lite uppmuntran på Skype + klocka gjorde att jag ändå lyckades ta mig igenom 10x300 på ett högst godkänt sätt. Nu var jag alltså på bättre humör än på hela veckan, då kom nästa bakslag... Urinvägsinfektion :/ har sprungit fram och tillbaka mellan läxböcker och toan hela kvällen nu. Imorgon blir det ett besök på health center och se om jag kan få antibiotika. Jag som skulle på middag ikväll, kul att få lämna återbud och säga att man fått urinvägsinfektion haha. Fick iaf lite läxor gjorda ist, det gäller att vara produktiv ;) 
Tycker dock lite synd om min kropp som på eb och samma dag fått utstå styrketräning+ distans, förkylning av grövre sorten, 10x300, och urinvägsinfektion på det. Innerligt tacksam över att conference är bästa helg och inte denna haha. 



Min fina klocka+ en uppgiven toanödig bloggare ;) 

Film

Sjuk och klar med alla prov för denna veckan, då har man rätt att titta på en film. Här är en riktigt feel good rulle ;) 
 
 

Kallt!!!

Hu vad här är kallt !!! Befinner mig återigen i Lincoln Nebraska och denna gången är det kallt !!! Har typ varit -5 i arlington men här är det ännu kallare. Närmare bestämt -11 och massor med snö :p hehe vi landade i Kansas city och  kaptenen bara it's 5 degrees outside and we are talking in Fahrenheit :p 
Kansas 



Arlington 


Titta vilken söt !!!

Saknar min lille vovve !!! 
 
 

Så sjukt bra !!!

Är ju inte direkt ngn helylle amerikan men när Bruno Mars sjunger Just the way you are får jag gåshud och t.o.m. jag blir lite amerikanskt patriotisk. Super Bowl är en sjuk tillställning och denna pausunderhållningen var bättre än de flesta OS invigningarna jag har sett. Antar att Pepsi går plus på detta trotts alla miljoner de har fått sponsa med. Visste ni att den genomsnittliga biljetten kostar $2000 (13000kr).
 
 
RSS 2.0