1500m pers !!!

Det blev ett litet pers igår :) 4.33 lyder nya perset. Väldigt skönt, dock måste jag bli tuffare när jag racar. Hamnar helt fel hela tiden och får alldeles för långt upp till täten på sista varvet. Förstår inte hur det går till riktigt :P 
Well, well nu är det snart dags för DMR, lite trött idag, men vi får se vad benen har att erbjuda. 
Flotrack var där och filmade :) 
 
 

Watch more video of 2013 Texas Relays on flotrack.org

 

Race day

Tjolahopp om en halvtimme ska jag knalla iväg till wallgreens och handla nya hörlurar innan det bär av till Austin för race. Har inte ätit frukost, bytat om eller packat, as a matter of fact så ligger jag fortfarande i sängen och har precis vaknat. Tidsoptimist as usual. 
Ikväll är det alltså dags för 1500m, hoppas på pers håll tummarna !! 
Nu är det verkligen dags att kila :P 
 

Bra cover på bra låt

 

Awesome!!

 Tänk att USA precis spöade Kenya i Cross Country VM, så satans grymt!!! 
 

För den intresserade...

Här har vi då loppen ...
 
 
 
 
 
Hehe om ni undrar vad jag gör ca fem min in i loppet så fick jag ett kort anfall av håll, brukar inte springa med händerna över huvudet  ;) 
 
Och mamma du som alltid klagar på att det går över så fort, här hinner du iaf se ;) 

Riktig tävlingsdebut

Nu är vår hemmatävling avklarad. Gick riktigt bra !!! 
Hade 4.35 på 1500, önskade mig ett pers men var ju väldigt nära och var inte jättetrött så det finns mer att hämta nästa vecka !!! 
Hehe sedan gick jag och Gabi hem till mig och sov en timme innan vi gick tillbaka till banan för att springa 5000. Hade ingen aning om hur jag skulle springa utan hängde i princip bara med hela loppet, och klämde dit 17.35, det trodde jag inte !!! 
Men fy för vad jobbigt det var att springa 5k på bana. De första 8a varven kändes chill, men sen blev det bara jobbigare och jobbigare och på sista varvet ville jag dö lite. Hade vansinnigt ont i kroppen och tänkte att aldrig mer !!!! 
Hehe tänkte från början bara springa 5k som en temporun och det blev ju ett sjuhelsikes träningspass ;) Nu har jag ont i mina vader, sprang inte i spikskor men benen blev trötta ändå av alla dessa varv :P 
Nu ska jag sova så jag orkar köra långpass imorgon ;) 
 
 
 

Tvärstopp i pluggandet

Borde verkligen inte blogga nu, men har liksom gett upp. Känns verkligen som om jag kmr kugga två om mina test på torsdag. INGENTING går in :P 
Fick se bilderna vi tog förra veckan, blev väl inte jättebra, men det var kul iaf :P 
 

Woho vilken dag !!!

Har haft en grym start på min mardrömsvecka!!!! Fick 90 av 100 på mitt dracula quiz, haha nu ska jag bara skriva en bokanalys också, men gansak bra utdelning för att inte ha läst boken :) 
Gjorde nyss det bästa passet jag gjort i år. Så satans grymt, 800+300x4, körde i vanliga dojjs men det gick ändå fortare än när vi gjorde 5x300 för ett tag sedan, så nog är jag i form, ska bara få ut det också. Nu har jag satans ont i vaderna, tur att min bästa kompis Rolle kan hjälpa mig, nedanför finns en fin bild på min räddare i nöden. Nu blir det biblan hela kvällen, hej svejs !!! 
 

Detta är också väldigt roligt...

...att titta på istället för Dracula 
 
 

Säsongsstart, Check

Låååång dag, loppet gick väl sådär, gjorde så gott jag kunde, men supertiderna får nog vänta ett tag till. Trodde jag skulle springa lite fortare, men det var inte jättebra förhållanden, och om jag jämför med förra året var det ändå ok. Idag var det vansinnigt varmt (28 grader i skuggan) och en heldag i solen har tagit ut sin rätt. Nu sitter jag och genomlider Dracula, vi ska läsa den i literaturen, men den ska vara utläst på måndag och jag har läst typ 30 sidor av 400 (opps) så väljer att se filmen ist. Men usch jag hatar skräckfilm (även gamla) så fick ta en bloggpaus ;) 
När vi kom tillbaka från tävlingen blev det en tur till chilis, här har ni även uppfarten till lägenhetskomplexet där vi bor, för er som är nyfikna ;) 

Busy days

Woho, idag har varit en sjukt bra dag, det har inte bara varit bra väder, jag har även hunnit med att prata med Pierre, träna x2, äta middag med tjejerna och fotats till postern för vår hemmatävling. Hehe hade ingen aning att jag skulle få vara med på den. Sen kom vår sprinttränare efter vårt lagmöte och bara, Hannah brush your hair you will be taking photos for our poster in ten min. Hehe lagom snyggt efter en distansrunda, inget smink hade jag heller, inte ens örhängen kände mig lagom fräsh. Men det var superkul, kände mig inte lite obekväm när man skulle posa och grejer, de hade typ värsta lamporna uppsata så banan i bakgrunden blev jättebra. Hoppas det blir fina bilder, lägger upp dem här när jag får dem :) 
 
Glad tjej, och imorgon blir det säsongstart :D :D 

Du underbara sol

Värmen är här, underbart!!!!
Ska ut och springa lite så man får jämn bränna;)

Twizzlers

Sitter och skriver en sammanfattning av den amerikanska revolutionen och pluggar accounting, samtidigt, multitasking på avancerad nivå alltså ;) Dessutom äter jag Twizzlers, det enda goda godiset amerika har att erbjuda. Dock är min 453 grams påse snart slut :( 
 

Middag

Nyss varit och ätit trerätters, yummie !!!! 
Dagens outfit ;) 
 

Oz, the great and powerful

Har nyss varit på bio och sett en den nya disney filmen Oz. Riktigt bra, helt i min favör ;) Var där med Gabi, Elin, Madelene, hennes pojkvänn och hans kompis. Super trevligt med många glada skratt !!! 
Nu ska jag pilla ut popcorn som hamnat i mina jeans, precis under knäet, hur lyckas man ?!?! 
Sedan dags att sova, mår sjukt mkt bättre idag, lycka !!!! 
 

När jag väl gör väsen från mig är det klagomål ;)

Här har det inte hänt mkt på sistone ;) nu har vi springbreak, och lagom till det så har jag åkt på en förkylning. Kände mig bra imorse, så sprang en kort runda, det skulle jag inte ha gjort, för nu ligger jag här med huvudvärk, stenförkyld och tvärstopp. Skulle inte gjort så mkt om det inte var 3e gången i år som jag blir rejält förkyld, och jag ska ju säsongstarta på torsdag :( Starta lär jag ju kunna göra utan problem, men hur mkt träning det hinner bli är mer tveksamt :P 
Men nu har jag ju en hel vecka på mig att ligga i sängen och tycka synd om mig själv ;) Åååh varför kan jag inte bara få vara i bra form ett litet tag iaf, blir så satans hattigt :/  Får väl spara de snabba loppen till senare på säsongen ;) Lite surt för jag slog pers på 200 igår :( 
Random bild...
RSS 2.0