Julafton

Julmys

Har inte uppdaterat på ett tag, har haft fullt upp+ att jag itne är i vaket tillstånd så många timmar om dagen har fett med jetlag problem :P Meen det går bättre och bättre igår och idag klarade jag mig utan nap. Idag åkte Pierre hem till Nyköping :( men det har varit ett par mysiga dagar :) 
Nuär klockan 20 i 8a och det är dags att gå och lägga sig hehe. 
Lussekatts bak hare blivit :) 
 

Första dagen på svensk mark

Sååå skönt att vara hemma !!! Njuter i fulla drag (även såhär jvart över 6 på morgonen). Trotts att det är superhärligt att vara hemma så var igår lite fyllt av trubbel. ALLT som kunde gå fel gick fel. Började dagen med att gå ut med olvon. Kom tillbaka efter en långpromenad och skulle dammsuga. Pang säger det och strömmen går. Strålande, tänkte ringa till mamma eftersom jag inte fick på strömmen, men funkar internet eller telefon...NOPE :P Tänkte då ta min mobil men den hade jag ju haft med mig när jag var ute och gick med olvon... och lyckats tappa den, underbart. Sååå det hela avslutades med att jag fick springa ut och leta, kul då att jag varit ute och gått långpromenad och mobilen kunde vara ungefär varsom i hela småbåtshamnen. Men hittade den tillslut trotts ett par timmar av panik. Avslutade sedan kvällen på atte så gytt att vara hemma :) Nu ska jag strax, eller ja om ett par timmar, träffa Frida <3 och sen kmr Pierre, kan inte bli så mkt bättre !!!!! 
Hemma hos lille Olvongolvon :) 
 

bildsammanfattning

Nu ska jag strax ut och göra mitt sista pass för i år här i Arlington. Har varit en rolig och tuff termin där saker och ting "har fallit på plats". Nu väntar en underbar månad hemhemma, ska bli så skönt :) Men först lite bilduppdatering från hösten, de mesta har ni nog sett men ändå :) 

 
Nu vill jag heeeem!!!! 

Dags att packa :D Nedräkningen har börjat !!!!

 Har börjat packa :) Nu vill jag HEM !!!!!! 
Har för första gången svårt att ta hem allt jag vill ha med mig :P 
 
 
 

slapphet på hög nivå

Nu har jag haft jullov i typ 2 dagar. Dagsordningen består av följande: Sova, träna, sova, läsa bok+äta godis, skypa, sova, träna. Ganska behagligt faktiskt ;) och får inte jättedåligt samvete heller, det har varit den tuffaste terminen hittils så jag behöver en paus!!! 3 dagar kvar till jag kmr hem !!!!! :D 
 
Läser born to run nu, och med all min tid lär den vara utläst innan hemkomst :) 
 

Julkalendern

Hehe pluggandet går fortfarande inget vidare ;) Nu kom Pierre och och det är dags för julkalendern ;) 
 

Stora drömmar föder motivation och framgång !!

 

Jullov runt hörnet

Imorgon får jag jullov och Pierre åker till Sverige snacka om dålig timing!!! Tur att vi ses snart igen ;)  Borde plugga det sista nu men har verkligen noll motivation (därför jag skriver på bloggen ;)) Sista provet, oavsett hur det går tänkerjag vara grymt nöjd med denna terminen, löpningen har gått super och skolan har förhoppningsvis också gått alldeles utmärkt, det ska bli så skönt att sätta punkt. Bara sova och träna ett par dagar innan det bär av till Swe. Läääängtar tills jag får sätta mig på planet !!! 
 
Snart har vi klarat av ytterligare en termin, 3 gjorda fem kvar!!! 
 

Whaaat

Fick precis resultatet på ekonomifinalen som jag tkte gick så dåligt....fick 96% whaaaaaat ? Hur tusan gick de till, undrar jag. Såååååå glad !!!! 
Hoppar högt av glädje :) 
 

Finals dag 1

Ytterligare en final avklarad, den andra ska jag skicka in ikväll, sen är alla svåra finals gjorda bara lätta kvar !!! Den idag var dock ingen höjdare men så kan de gå :p 
Har förövrigt en ny only in America historia. Någon briljant snubbe hade kommit på att hundar har positiv antistress effekt på människor, så gissa vad skolan gör. Haha de har nu under finals week små vovsingar anställda, de tjänstgör i biblioteket och alla stressade studenter kan komma dit, klappa dem och få sig en antistressdos. Haha var där idag och det sprang runt en överlycklig retriver som inte såg ut att ha ngt emot att jobba X) 
 
 

Next: Finals week

Finals week är här, eller den börjar på torsdag och pluggandet går riktigt dåligt, antar att jag bara måste bestämma mig, men bara sitter och stirrar på allting och får nada gjort :P Dock har jag fått in en riktigt bra träningsvecka :) Eller passen har väl inte gått strålande men har fått in många mil :) Har sprungit 4 mil bara igår och idag :D Längtar till att formen ska komma tillbaka och jag hittar känslan igen. Såg att det snöar hemma, hmmmm ser INTE fram emot att komma hem till minusgrader. Längtar hem vansinnigt mkt men här var 26 grader igår och idag är det ännu varmare, så har ingen lust att komma hem för att träna längre :P 
 
Vi provade på kylan när vi var på en utställning med isskulpturer...det var -13 grader där inne och vi höll på att frysa ihjäl ;) 
 
Laddade;) 
 
Lättade att vara tillbaka i rumstemperatur :) 
 
Julkrubba i is vs. Texas julkrubba 
Kallt !! 

1a december

Igår kväll kollade vi in den nya julkalendern, inte som orginalgreveholm kanske men verkar ändå lovande :) 
 
RSS 2.0