Då var det dags igen :)

Hejsan svejsan!! 
De senaste veckorna har varit super intensiva och det har inte riktigt funnits varken tid eller motivation för att blogga. Denna helgen är vi dock på tävling och jag har idag off så har massor av tid att döda. Dessutom har jag tröttnat på att plugga och spela flappy bird så lite bloggande passar perfekt. Här har en kortversion av de senaste veckorna :)  Frida var här över en toppen weekend och sedan överraskade Pierre mig, eller jag förstörde överaskningen men han försökte iaf ;) med att komma hit en vecka när jag hade spring break. Det var verkligen en toppen vecka som gärna fått vara lite längre. Sedan dess har skola och träningen tagit all tid och träningen har gått super bra. 
Hade dock ett litet snedsteg i helgen, har haft en del problem med urinvägsinfektioner som kommer och går som de behagar och i söndags så fick jag jätteont i magen. Så det blev en heldag på akuten för att göra massa tester. Dock hittade de inget fel på mig förutom att jag tagit tre gånger antibiotikadosen jag skulle ta (Uppsi). Har slutat ta dem nu och mår mkt bättre !!! Hehe dock traumatisk upplevelse för en kärnfrisk hannah som aldrig varit på akuten och knappt varit på ett sjukhus förut ;) 
Igår säsongs debuterade jag med att springa 800 stafett, var helt osäker på hur det skulle sluta har ju inte tränat någon sprint sedan conference för typ 4 eller fem veckor sedan. Men det gick jättebra jag persa (även om det inte är exakt och inofficiellt) sprang 2.12 och fick springa med jätteduktiga tjejer som sprungit betydligt bättre än lilla jag!! Riktig ego boost !! Nu är jag taggad för morgondagen då jag springer 1500 individuellt, har kvalat in till det snabbaste heatet så är inte lite nervös ;) nä nu kallar böckerna på mig igen ;) 
Här kommer en liten bild bomb från de senaste veckorna :) 

















 

Lov !!!

Pierre spelar golf jag chillar vid poolen efter lite plugg och annat fix :) underbart med spring break och guldkant på vardagen !!! 

Kolla vad långt hår jag har sparat :) 


Datenight <3 



Solsken

 Bloggar vid poolen, Frida är här och solen skiner =total lycka :)



 
RSS 2.0