Spindelbett...

Såhär ser min fot ut för tillfället...

Får köra i mina lättisar nu ett tag, de är de enda skorna som foten går ner i. Orsaken är då en spindel liten som en myra, hur kan ett så litet kryp göra så hela vristen svullnar upp undrar jag haha grrr 😁 
Hoppas det lägger sig snabbt så jag kan springa på lite, kroppen känns lite bättre så nu vill jag träna, dessutom så är jag tydligen tvungen att gå till healthcentert om det inte blir bättre imorgon och det har jag inte tid med så hoppas det blir bättre med lite sömn😊 
Helgen har gått himlens fort som alltid och imorgon har jag mitt sista prov på ett tag, eller ska lämna in en hemtenta på tisdag men är nästan klar så det känns ganska bra 😊 sen laddar jag för conference nästa helg och regionals efter det 😊 
Hoppas det kan rulla på fort nu till jullovet för jag är sugen på att komma hem och fira jul 🎅
Avslutar med en bild från förra helgens bravader 😉



Bra avslut på dagen :)

Halloj, det blir inte tätt mellan uppdateringarna här inte, lite svårt att få tiden och motivationen att räcka till, men idag så ;) 
Hade en usel start på dagen, löpningen går inte alls som jag vill, och idag kunde jag inte springa 1kare under 4min, sprang typ 50 sekunder långsammare än vad jag brukar. Försöker att tänka positivt att det måste lossna snart, men det är svårt ibland när det går sååå dåligt och ingenting känns bra. 
Som tur var har jag världens bästa pluggkompisar. Haha vi har så sjukt kul, så trots att jag gått och deppat lite imorse så har jag spenderat de senaste timmarna med att skratta så jag får ont i magen. Framförallt efter kl 7 för då är all koncentrations förmåga som bortblåst. Tycker det är så härligt att trots att vi kommer från världens alla hörn, Sverige, USA, Mexico, Saudie Arabien, Serbien etc och trots att alla är olika åldrar och har helt olika bakgrunder så kan vi ändå sitta och flumma runt hehe "plugga" tillsammans :D 
Alltså den här videon fick mig att dö av skratt, det blir ännu roligare när man är trött ;) men åååhh så söt :D 
 
 
 
 
 

Helgen

Igårkväll var vi ute och åt en rejäl hamburgare yummi!! Firade att vi faktiskt är halvvägs genom terminen, nu hoppas vi att andra halvan går fort, om exakt 2 månader är jag påväg hemåt :) Här har dock blivit lite kallt så det var första kvällen med tjocktröja, men ganska mysigt det med. Mindre mysigt på morgonen dock då är det mörkt och kallt, men förhoppningsvis kommer värmen snart tillbaka, hoppas jag ;) 
Helgen har varit riktigt bra, hunnit med både ett besök i Fort Worth, pingis spelande, och träning. Har sådär lagom mycket att plugga nu så det är ganska skönt det med, att kunna plugga utan att stressa för att få saker och ting klart :) 
 
 

Bra Morgon :D

Idag vaknade jag upp och var på toppen humör, kanske för att det är fredag, eller för att jag ska ha advising meeting och planera min sista termin på UTA, eller för att jag ska till kiropraktikern och förhoppningsvis fixa höft eländet, eller för att Malala fick nobels fredspris, eller för att jag är nervös över att gå till Mac ikväll och lyfta skrot, vem vet ? :) 
Det är i varje fall inte för att jag måste plöja igenom ytterligare ett par kapitel av marketing :P 
 
Hehe nu kommer ni tro att det enda vi gör i vår lägenhet är att kolla youtube, så är inte riktigt fallet, men om ni inte sett Malalas UN tal så MÅSTE ni göra det !!
Vi var mycket imponerade av Emma Watsons tal för ett par veckor sedan (läs avundsjuka ;) ) men den här 16 åringen!! står i särklass, vilken brud !!! 
 
 

Knas

Vi sitter förövrigt och nördar oss framför youtube nu. Bor ju med en gammal gymnast så det blir en hel del klipp från vm i gympa. Detta är så sjukt...vi sitter här och blir lite smått avundsjuka allihop, själv kan man ju inte ens nudda tårna med raka ben haha :) 
 
 

Update

Hejsan hoppsan, 
Inte så mycket till uppdateringar här inte, men det är mest för att det inte händer så mycket. Allt har sin lilla gång, träning, skola, plugg, äta, mer träning, sova.. repeat. Men det är ju då jag trivs som bäst så det är ju skönt det. Dock har jag en höft som klyddar lite så träningen går lite halvdant just nu, var hos en kiropraktor igår och satan i gatan vad det lät när han knäckte, men kändes rätt bra efteråt. Dock hade jag fortfarande ont i morse så nu blir det vila som gäller, blöö!!! 
Samtliga träningsplaner går lite trögt just nu, har ju varit inne på att åka till SA hur länge som helst men nu verkar det som att resan inte blir av. Jag som ville fira jul med lejonen, men antar att det får vänta ett år till!! Längtar ju alltid hem när jag är här så antar att svensk jul inte är så dumt det heller :) 
Har inga roliga bilder att bjuda på så kör på ett gammalt favorit lopp, snälla låt mig få vara i form och springa snabbt snart igen, detta är inget kul. Kan förövrigt inte fatta att jag springer mitt sista conference cross country lopp om typ 3 veckor. Kan ni fatta att det gått 4 år, det är inte lite galet det !!! 
 
 
 
 

Ett gott skratt 😊

Haha idag gjorde Maria min dag. Hon ringde nämligen efter att ha hittat en gammal text på sin hårddisk. Texten var en personbeskrivning av 19 åriga Hannah. Tanken var nog att texten skulle publiceras på vår gemensamma blogg men tydligen hamnade den på hårddisken istället. Anyways den är ju värd att publiceras så här kommer den då...

Hannah Nilsson är en snäll, stirrig och flitig tjej på snart 20 jordsnurr. Hannah är precis som mig, Malmöbo i grund och botten. Hon bor tillsammans med sina föräldrar och sin lillebror i det snobbiga Limhamn ;) Men vi får självklart inte glömma bort Olvon, Hannahs söte lille tollare. 

Hannah pluggar bioteknik i Lund, lite nördigt ;) och enligt mig tar det upp för mycket av hennes tid. Så nästa termin ska hon läsa halvtid, tummen upp för det! Som ni säkert redan listat ut så kretsar mycket av hennes liv runt löpning (och mig såklart) haha. För er som inte visste det så har Hannah en låååång hästbakgrund. Hon hade en egen häst som heter Blixten, men sorgligt nog bor han nu i Smålands skogar  Hannah brukar ha lite för många bollar i luften och tvingades tillslut välja mellan hästen och löpningen. Jag tycker i alla fall att hon gjorde rätt beslut ;) Att åka till USA har alltid varirt Hannahs dröm då hon vill slippa den eländiga kylan vi har här i Sverige. 

Andra viktiga fakta om Hannah är att hon har läst Harry Potter- böckerna alldeles för många gånger!! Så många gånger att alla ryggar på böckerna är borta :O Måste bara tillägga att hon ogillar filmerna. 

Något som kännetecknar Hannah är att hon har svårt för att bestämma sig och när hon väl tror att hon beslutat sig för en sak ändrar hon sig igen och håller på sådär ett tag ;)




Haha tur att man blir äldre, fast antar att det ligger lite sanning i en del av den här  beskrivningen nu också men förhoppningsvis lite mindre extrem 😉 




True story 😊



Usel vecka

Alltså, känslan när min CNN app plingar till och meddelar att det första fallet av en patient som insjuknat i ebola i USA är upptäckt...i Dallas!!! 
Jag vet att det är minimal risk att det skulle sprida sig här men ändå, bacill skräcken hugger ju tag i en med full styrka !!! 
 
För övrigt har den senaste veckan inte gått som jag tänkt mig alls, fick bryta loppet i helgen eftersom jag fick jättekramp i vänster vad, och har typ sprungit jättedåligt sen dess, hela vänster benet krampar typ så fort jag försöker böja det. Hoppas hoppas det blir bättre snart!! 
Sen hade jag ju alla mina midterms häromdagen och det gick INTE bra, usch och fy vad svårt det var, alldeles förmkt info !! 
Så är på riktigt gnällhumör, även om jag väl borde passa mig för att gnälla alldeles för mycket 😉 
Ibland känns det bara som om huvudet ska sprängas av allt man går och tänker på, tänk om tankeprocessen kunde ha en on/off knapp, det hade jag behövt !!! 
Ska försöka masa mig runt på en distans imorgon, det brukar rensa hjärnan lite också 😊 nu är det läggdags här borta natti natti 😊 
 
 
 
 
RSS 2.0