Sunday, funday

Ännu en bra dag, blev riktigt trött på träningen och fick för första gången riktig vätskebrist. Men fick ändå in en bit över 20k i ruskig fart och efter typ 10 liter vatten så känns det bättre :) sedan har jag och Johanna varit på starbucks mys <3 även hunnit med lite Skype samtal som verkligen fick mig att uppskatta familj, vänner och allt annat som finns runt omkring en och gör livet underbart !!!! Nu hänger jag och gabi inne hos Johanna, mys :)

Problemlösning

Ytterligare en bra dag. Fast idag så insåg jag att jag har en hel del jobb i skolan den här semestern. Massa långa papers och redovisningar. 
Men som sagt over all så har det varit en bra dag :) Det har varit varmt, och jag har traskat över hela campus för att fixa med massa papper och signaturer (amerikanarnas favvosysselsättning). 
Föresten härromdagen så lyssnade jag på en sommarpratare som pratade om problem. Kommer inte ihåg vem det var, men det var en sjukt bra filosofi. Det hela gick ut på att om man hade något som störde en så skulle man först klura ut om det hela var en omständighet eller ett problem. Om det är ett problem så går det att lösa, om det är en omständighet så behöver man inte lägga någon energi på det, utan bara acceptera det hela. Alltså behöver man aldrig bli upprörd över något, för man kan lösa alla problem. Smart va !!!
Nu är det snart dags för dagens andra träningspass, imorgon ska jag vila, det är mina ben tacksamma för ;) 
 
 
 
Nya shorts+tshirt idag, nice ;) 
 

Läggdags

Halloj, 10 min till läggdags, eftersom jag nu mer måste upp 5 på morgonen för att springa släcks lampan kl 9. Trist men sant :P Idag har jag hunnit med två träningspass, obligatorisk frukost+en jättebra antidoping föreläsning, solning, skype och sedan tog det stop. Så sjukt trött att jag istället för att hitta på något nyttigt satt och spelade farmville i typ timmar. 
Anyways imorgon börjar skolan och jag börjar med management. Ska bli kul att komma igång igen och komma lite närmre graduation ;)
Har tyvärr inget nytt i bildväg, men hittade den här från JSM. Känner mig av någon anledning inte så vansinnigt kort ut på den, känns lite extra bra ;)
 
 
 Team Ola 

Team pic

Segis

Började dagen med ett skönt distans pass. Sedan blev det lite Skype med bästa mamma, och nu har jag precis avslutat köttbullsbak och solning, passade på att fixa naglarna i solen också nice ;) . Blir tillfällig paus nu innan det är dags för möten och lag grejer hela kvällen :)

Back on track

Woho nytt inlägg för er trogna läsare. Befinner mig nu åter på andra sidan atlanten och ska försöka att börja uppdatera lite oftare så ni kan hålla er á jour med vad som händer. Har kommit väl tillrätta och njuter av varmt väder. Har kommit fram till att detta börjar kännas allt mer hemma och att vara tillbaka känns riktigt bra. Annars har jag sprungit 3.5 mil på 2 dagar, packat upp, ätit på chilis, bakat bananpannkakor, klagat på jetlag och sovit. Allt är som vanligt helt enkelt. Idag börjar verkligheten på riktigt med pappers signering, läkarundersökning, lagmöten etc. Vi har startat dagen med morgonlöpning och snart bär det av mot bookstoren för att hämta nya skolböcker, på torsdag börjar vardagen igen :) Let junior year begin !!! 
 
 
RSS 2.0